Wedding Vendors

Εξειδίκευση σε
Λογότυπο, Εταιρική ταυτότητα & Ιστοσελίδα επαγγελματιών γάμου

Φωτογράφοι Γάμου
Βιντεογράφοι Γάμου
Διοργανωτές Γάμου
Χώροι Δεξιώσεων
Χτένισμα / Μακιγιάζ
Ένδυση Γάμου
Στολισμός Γάμου
Bar / Catering / DJs

Ο κλάδος του γάμου είναι άκρως ανταγωνιστικός και χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουν οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου.

Η διαφοροποίηση όμως ενός καλού επαγγελματία γάμου έχει να κάνει με την πρώτη εικόνα που θα σχηματίσει κάποιος. Είτε έχετε φυσική έδρα, είτε όχι, μικρή σημασία έχει πλέον, αφού όλα γίνονται διαδικτυακά.

Στο Designous, πιστεύουμε ότι η συνολική εικόνα ενός επαγγελματία σε συνδυασμό με την ποιοτική δουλειά που παρέχει, παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαφοροποίησή του, με απώτερο σκοπό την απόκτηση περισσότερων και ποιοτικότερων project.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό λογοτύπου και τη δημιουργία ιστοσελίδας για κάθε επαγγελματία στον κλάδο του γάμου και εγγυάται ότι ο επαγγελματίας θα γίνει πιο ισχυρός και αναγνωρίσιμος στην αγορά, θα δραστηριοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα, στους ωραιότερους προορισμούς και γιατί όχι και σε πολλά μέρη του κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικά έργα

Πακέτα παροχών

Δημιουργήσαμε 3 πακέτα με διαφορετικές παροχές και κόστος για να καλύπτουν επαρκώς όλες σας τις ανάγκες. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Αν αυτό που χρειάζεστε δεν καλύπτεται σε κάποιο πακέτο, τότε θα διαμορφώσουμε ένα εξατομικευμένο πακέτο για εσάς. Επίσης, αν κάποια παροχή δεν σας χρειάζεται προς το παρόν, επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε την ανάλογη προσαρμογή παροχών και κόστους.

Branding
Branding
BASIC
ADVANCED
PREMIUM
1 Σχεδιασμός λογοτύπου
2 Προτάσεις παρουσίασης λογοτύπου
1
2
3
3 Αριθμός σετ για αλλαγές, τροποποιήσεις ή διορθώσεις
1
2
3
4 Έρευνα και μελέτη αντικειμένου, target group και ανταγωνισμού
5 Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας
6 Σχεδιασμός εντύπου προσφοράς (έως 4 σελίδες)
7 Σχεδιασμός επαγγελματικού folder
8 Σχεδιασμός φακέλου αλληλογραφίας
9 Σχεδιασμός υπογραφής email
10 Σχεδιασμός icon & cover για Social Media
11 Σχεδιασμός ενημερωτικού εντύπου (έως 4 σελίδες)
12 Σχεδιασμός επιγραφής ή διαφημιστικού δώρου
13 Χρωματική κωδικοποίηση λογοτύπου & οδηγός χρήσης
14 Παράδοση κλειστών αρχείων σε μορφή pdf, png, jpg
15 Παράδοση ανοιχτών αρχείων σε μορφή ai ή psd
16 Άτομα που θα εργαστούν στο project
1
2
3
17 Σύνολο εκτιμώμενων εργατοωρών
6-8
20-25
50-60
18 Χρόνος παράδοσης (σε εβδομάδες)
1
2
3
×

BASIC

Ένα πακέτο ιδανικό για επαγγελματίες που ξεκινούν τώρα και δεν είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας.

Με αυτό το πακέτο, θα δημιουργήσετε μια σωστή βάση για τo brand σας και θα αποκτήσετε, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία εκπροσώπησής σας – το λογότυπο.

ADVANCED

Το πακέτο αυτό, είναι κάτι παραπάνω από ένα λογότυπο.

Σίγουρα δεν είναι τόσο πλήρες όσο ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας, αλλά είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να έχουν μία ομοιόμορφη οπτική εικόνα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν ως κινητήριο δύναμη για περαιτέρω ανάπτυξη.

PREMIUM

Το πακέτο αυτό, αναδεικνύει πλήρως το ύφος ενός επαγγελματία και δημιουργεί μία πλήρως ολοκληρωμένη εικόνα, εδραιώνοντας τον με δυναμικό τρόπο στην αγορά.

Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα, απόλυτα προσαρμοσμένη στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους.

Web Design
Web Design
BASIC
ADVANCED
PREMIUM
1 Ιστοσελίδα WordPress σε Flothemes ή Themeforest template
2 Web Design προσαρμοσμένο στις δυνατότητες του template
3 Custom Web Design πλήρως προσαρμοσμένο στο brand σας
4 Παρουσίαση γραφικών απευθείας στο template
5 Παρουσίαση γραφικών πριν την υλοποίηση του website
6 Responsive design για όλες τις συσκευές (κινητά, tablets)
7 Βέλτιστη ταχύτητα σε όλες τις συσκευές
8 Γλώσσες εμφάνισης του περιεχομένου
1
1-2
1-2
9 Εφαρμογή βασικών τεχνικών SEO σε εικόνες και urls
10 Δυνατότητα προσθήκης περιοχής μελών
11 Αριθμός σελίδων στις κύριες κατηγορίες του μενού
έως 4
έως 6
έως 8
12 Αριθμός σελίδων στις υποκατηγορίες του μενού
έως 2
έως 4
13 Καταχώρηση φωτογραφιών, έργων ή άρθρων από εμάς
έως 10
έως 20
έως 30
14 Συμπίεση αρχείων για γρήγορη φόρτωση
15 Σύνδεση με Facebook/Instagram
16 Σύνδεση με Google Analytics & Google Search Console
17 Σύνδεση με πλατφόρμα για συλλογή email (Newsletter)
18 Online οδηγίες διαχείρισης περιεχομένου
19 Εκπαίδευση στη διαχείριση της πλατφόρμας (σε ώρες)
έως 1
έως 2
έως 4
20 Δωρεάν συμβουλευτική για σύνταξη κειμένων
21 Δωρεάν τεχνική υποστήριξη (σε μήνες)
3
6
22 Άτομα που θα εργαστούν στο project
1
2
3
23 Σύνολο εκτιμώμενων εργατοωρών
12-15
50-60
110-120
24 Χρόνος παράδοσης (σε εβδομάδες)
2
4
6
×

  Συχνές ερωτήσεις

  Πρέπει να έχω μία ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα ή μόνο το λογότυπο αρκεί;

  Η εικόνα ενός επαγγελματία θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένη. Μία σωστή εικόνα βοηθά τον επαγγελματία και την επιχείρησή του να γίνει ορατή στο κατάλληλο κοινό, να αποκτήσει φήμη και να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα, τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες.

  Στο Designous, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εικόνα του brand. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να λέει την ιστορία πίσω από την ιδέα, αντανακλώντας το ύφος προσέγγισης και την αισθητική κάθε επαγγελματία. Στη βάση αυτού, σχεδιάζουμε με τον πλέον αντιπροσωπευτικό τρόπο το λογότυπο και δημιουργούμε μία απολύτως εναρμονισμένη εταιρική ταυτότητα.

  Είναι σημαντικό να έχω ιστοσελίδα;

  Αφήστε το brand σας να μιλά για εσάς 24/7, ξεφεύγοντας από τα γεωγραφικά όρια της περιοχής σας. Μία σύγχρονη καλοσχεδιασμένη, εντυπωσιακή ιστοσελίδα προσδίδει κύρος στο brand σας και στη δουλειά σας, προκαλώντας παράλληλα το αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στους επισκέπτες της.

  Εμείς από την πλευρά μας, φροντίζουμε να έχετε στα χέρια σας ένα σύγχρονο, καλαίσθητο και responsive website, το οποίο θα σας κάνει περισσότερο αναγνωρίσιμους.

  Το λογότυπο μου είναι κάπως παρωχημένο. Πρέπει να κάνω re-branding;

  Κάθε ανανέωση μας αναζωογονεί και μας κάνει να αισθανόμαστε φρέσκοι, πιο δυνατοί και αισιόδοξοι. Το ίδιο συμβαίνει και με τα brands! Αν νιώθετε ότι το λογότυπό σας είναι παλιό, τότε σίγουρα το ίδιο σκέφτονται και οι πελάτες σας για αυτό. Ήρθε η στιγμή να δώσετε νέα πνοή στην εικόνα σας, επανασχεδιάζοντας τη συνολική ταυτότητα του brand σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να επανατοποθετηθείτε στην αγορά και μην μείνετε πίσω ή στάσιμοι για χρόνια.

  Τί θα με συμβουλεύατε για να χτίσω καλύτερα το portfolio μου;

  Η εμφάνιση του portfolio, είναι η δύναμη του brand σας. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να “χτίσετε” ένα δυνατό portfolio → TO DO: Να μην συμπεριλαμβάνετε παρόμοιες εικόνες, να είστε λακωνικοί, να επιλέγετε φωτογραφίες αντιπροσωπευτικές του στυλ σας (ο πελάτης θα σας επιλέξει για το ύφος και την αισθητική σας άλλωστε), να εμπλουτίζετε συχνά το περιεχόμενο σας.

  Τί παραπάνω προσφέρει το γραφείο σας από άλλα γραφεία;

  Στο Designous, διαθέτουμε εξειδίκευση στον κλάδο του γάμου, έχοντας δημιουργήσει οπτική ταυτότητα για μία ευρεία γκάμα φωτογράφων, βιντεογράφων, event planners κ.α. Σεβόμενοι τις επιθυμίες και τους στόχους σας, αναλύουμε τη μεθοδολογία που θα οδηγήσει την επιχείρησή σας, μέσω των υπηρεσιών μας, σε μία επιτυχημένη πορεία. Συνδυάζουμε digital marketing και graphic design παρέχοντας λύσεις βασισμένες σε αποτελεσματική και δοκιμασμένη στρατηγική.

  Σε πόσο διάστημα θα έχω τα πρώτα σχέδια του project μου;

  Το προβλεπόμενο μέγιστο διάστημα παρουσίασης των σχεδίων είναι έως 4 εβδομάδες, αρκεί κι εσείς να είστε πλήρως έτοιμοι με την οργάνωση του υλικού και άμεσα διαθέσιμοι στην επικοινωνία. Μετά την παρουσίαση των σχεδίων και τις απαραίτητες διορθώσεις, σε διάστημα 1 εβδομάδας, θα έχετε παραλάβει τα τελικά σχέδια. Φροντίζουμε ώστε να είμαστε πάντα on time, συνεπείς στις μεταξύ μας υποχρεώσεις ώστε να διασφαλίσουμε μια υπέροχη συνεργασία.

  Αν δεν με ικανοποιεί πλήρως το τελικό αποτέλεσμα, τι κάνουμε;

  Με το κατάλληλο brief, την επικοινωνία και το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε πριν το σχεδιασμό, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ύφος και τις προτιμήσεις σας. Έτσι το περιθώριο απόκλισης, είναι πολύ μικρό. Αλλά ακόμη και αν υπάρξει, θα εργαστούμε μαζί για να έχετε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως.

  Σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της εργασίας που θα σχεδιάσετε;

  Με την παράδοση του project και την εξόφλησή του, σας παραδίδονται όλα τα τελικά αρχεία και τα δικαιώματα χρήσης. Αυτό που δημιουργούμε είναι εξατομικευμένο για εσάς, εκφράζει την επιχείρησή σας και μπορεί να δώσει αξία μόνο σε εσάς.

  Δραστηριοποιούμε σε άλλη χώρα/πόλη, θα είναι εύκολη η συνεργασία μας;

  Πραγματικά θα συνεργαστούμε σαν να ήμασταν στο ίδιο γραφείο. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία project, τόσο για επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, όσο και για επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Πλέον, το 90% της επικοινωνίας μας, γίνεται μέσω email, τηλεφώνου, Skype ή Viber.

  Τι πρέπει να κάνω για να προχωρήσει άμεσα η συνεργασία μας;

  Αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε το project σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Εμείς θα οργανώσουμε το υλικό και θα προγραμματίσουμε τα στάδια υλοποίησης της εργασίας, θέτοντας συγχρόνως και τις βάσεις μιας υγιούς και μακροχρόνιας συνεργασίας.

  Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας!

  Εξυπηρέτηση για εμάς σημαίνει αμεσότητα!

  Ζητήστε να σας καλέσουμε!

   Press to go back to top
   Espa Banner