gr en

Σχεδιασμός συσκευασίας

Δείτε σχετικά έργα

Σχεδιασμός ετικέτας
Σχεδιασμός περιέκτη
Σχεδιασμός σειράς προϊόντων
Σχεδιασμός κουτιού συσκευασίας
Σχεδιασμός τσάντας συσκευασίας

Μέσω του σχεδιασμού συσκευασίας, δημιουργούμε μια ξεχωριστή προσωπικότητα για ένα brand με προσαρμοσμένη συσκευασία, η οποία κεντρίζει την προσοχή του καταναλωτή και τον προκαλεί να αγοράσει.

Ο σχεδιασμός συσκευασίας, αποτελεί ανάμειξη τέχνης και επιστήμης. Το σχέδιο πρέπει να παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες για να ενημερώνει τον καταναλωτή για τις πληροφορίες και τα οφέλη αγοράς του προϊόντος. Ταυτοχρόνως, πρέπει να φανερώνει τα καλλιτεχνικά στοιχεία, έτσι ώστε να δημιουργεί μια πολύ καλή εντύπωση.

Σχεδιασμός συσκευασίας – Storytelling

Στόχος μας, στο σχεδιασμό συσκευασίας, είναι να περιγράψουμε την ιστορία πίσω από το προϊόν. Η ομάδα μας, συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την εμπειρία, διασφαλίζοντας τη σωστή διεκπεραίωση των στοιχείων που συντελούν στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού αποτελέσματος.

 

Σχεδιασμός ετικέτας

Προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού, για την υλοποίηση και δημιουργία ετικέτας προϊόντος, δίνοντας μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε προϊόν, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα θα αποκτήσουν εμπορική αξία.

Η μεθοδολογία

Τα βήματα της αποτελεσματικής οργάνωσης.
1.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Η πρώτη επαφή με τον πελάτη, γίνεται τηλεφωνικά, διαδικτυακά ή στην έδρα μας. Μέσα από εξατομικευμένο ερωτηματολόγιο, καταγράφουμε τους στόχους και τις ανάγκες του πελάτη, εξετάζουμε το χρονοδιάγραμμα και διερευνούμε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

2.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΑΘΕΣΗ

Μετά την επικοινωνία, στέλνουμε προσαρμοσμένη προσφορά και συμφωνητικό συνεργασίας, όπου περιγράφονται οι προδιαγραφές του έργου, το χρονοδιάγραμμα και οι όροι συνεργασίας. Η ανάθεση του έργου γίνεται μετά την κατάθεση της προκαταβολής.

3.

BRIEFING

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο (brief), ο πελάτης παραθέτει τις επιθυμίες του και μοιράζεται μαζί μας σχέδια που του τραβούν το ενδιαφέρον. Ανταλλάσουμε εικόνες και αρχεία (mood board) ώστε ο ίδιος να οπτικοποιήσει το σκεπτικό του.

4.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Αξιοποιώντας τα δεδομένα, αρχίζουμε να δίνουμε μορφή στην ιδέα. Στόχος μας, η δημιουργία ξεχωριστών σχεδίων που ενδυναμώνουν το brand και τη συνολική του εικόνα. Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες, διαχρονικές, αυθεντικές και πάντα επίκαιρες προτάσεις.

5.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Στηριζόμενοι στα στοιχεία που επιλέξαμε με τον πελάτη (design brief), παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας, οι οποίες αναβαθμίζουν την εικόνα, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησης. Προτείνουμε εφαρμογές (mockups) για να αντιληφθεί ο πελάτης πως αποτυπώνονται τα σχέδια που υλοποιήσαμε.

6.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Μετά την παρουσίαση των προτάσεων και τυχόν αλλαγών-διορθώσεων από τον πελάτη, οριστικοποιούνται τα σχέδια για την παράδοση. Η ολοκλήρωση του έργου βρίσκει πάντα περήφανους και χαμογελαστούς τόσο τον πελάτη όσο και την ομάδα μας.

Συχνές ερωτήσεις

Λύστε όλες σας τις απορίες

Γιατί ο σχεδιασμός της συσκευασίας είναι σημαντικός για το προϊόν;

Η συσκευασία, από άποψη χρηστικότητας, καλύπτει διάφορες εμπορικές απαιτήσεις. Η όμορφη συσκευασία, αναδεικνύει το προϊόν και το brand της εταιρείας. Ο σχεδιασμός της συσκευασίας είναι άκρως σημαντικός, καθώς είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο marketing.

Η εικόνα του προϊόντος είναι εκείνη που ελκύει τον καταναλωτή ώστε να προβεί στην αγορά του και σε συνδυασμό με την ποιότητά του, τον κάνει να το εμπιστευθεί ξανά.

Αξίζει να επενδύσω στο σχεδιασμό της συσκευασίας και να επωμισθώ επιπλέον κόστος;

Καταρχάς, πρόκειται όντως για μία επένδυση η οποία θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στο προϊόν σας.

Με τη νέα σας συσκευασία, θα νιώθετε κι εσείς ότι έχετε ένα μοναδικό προϊόν στα χέρια σας, τόσο ποιοτικά όσο και σχεδιαστικά πλέον, το οποίο θα σας κινητοποιήσει να το προωθήσετε δυναμικά σε νέες αγορές.

Ποιοτικό προϊόν, με ξεχωριστή συσκευασία και σωστή εμπορική στρατηγική σίγουρα θα αποφέρει τις μέγιστες πωλήσεις.

Τί είδους συσκευασίες σχεδιάζει περισσότερο το γραφείο σας.

Η πλειοψηφία των πελατών μας, είναι μεσαίες, μικρές και ατομικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε κατά κύριο λόγο με επιχειρήσεις από τον αγροτικό τομέα (λάδι, μέλι, κρασί, όσπρια, βιολογικά προϊόντα κ.α.) και τον εμπορικό τομέα (ένδυση, cafe, ζαχαροπλαστεία, χειροποίητα προϊόντα κ.α.). Προσεγγίζουμε όμως με τον ίδιο επαγγελματισμό, κάθε νέα εργασία σχεδιασμού από οποιονδήποτε κλάδο.

Τί παραπάνω προσφέρει το γραφείο σας από άλλα γραφεία;

Στο Designous, σεβόμαστε τις επιθυμίες, το όραμα και τους στόχους σας. Mελετάμε σε βάθος τη φιλοσοφία, την αισθητική και τις αξίες της επιχείρησής σας, τις οποίες μετουσιώνουμε σε χρηστικό μήνυμα επικοινωνίας, απαράμιλλου design. Εστιάζουμε στον ποιοτικό και σύγχρονο σχεδιασμό, διαμορφώνοντας τη δική σας μοναδική συσκευασία, ώστε να ξεχωρίσετε στην αγορά.

Αναλαμβάνετε εσείς τη συλλογή πληροφοριών που θα αναγράφονται στη συσκευασία;

Η συλλογή των αναγραφόμενων στοιχείων γίνεται από κοινού. Εσείς αρχικά μας δίνετε το απαραίτητο υλικό κι εμείς στη συνέχεια φροντίζουμε ώστε να αναγράφονται με σαφήνεια όλες οι πληροφορίες, με τρόπο που να κάνουν τον καταναλωτή να θέλει να αγοράσει το προϊόν σας. Θα δώσουμε βάση σε κάθε λεπτομέρεια, θα επιμεληθούμε το συντακτικό, ορθογραφικό και γλωσσικό μέρος της ετικέτας.

Σε πόσο διάστημα θα έχω τα πρώτα σχέδια του project μου;

Το μέγιστο προβλεπόμενο διάστημα παρουσίασης των σχεδίων είναι έως 4 εβδομάδες, αρκεί κι εσείς να είστε πλήρως έτοιμοι με την οργάνωση του υλικού και άμεσα διαθέσιμοι στην επικοινωνία.

Μετά την παρουσίαση των σχεδίων και τις απαραίτητες διορθώσεις, σε διάστημα 1 εβδομάδας, θα έχετε παραλάβει τα τελικά σχέδια. Φροντίζουμε ώστε να είμαστε πάντα on time, συνεπείς στις μεταξύ μας υποχρεώσεις ώστε να διασφαλίσουμε μια υπέροχη συνεργασία.

Αν δεν με ικανοποιεί πλήρως το τελικό αποτέλεσμα, τι κάνουμε;

Με το κατάλληλο brief, την επικοινωνία και το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε πριν το σχεδιασμό, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ύφος και τις προτιμήσεις σας. Έτσι το περιθώριο απόκλισης, είναι πολύ μικρό.

Αλλά ακόμη και αν υπάρξει, θα εργαστούμε μαζί για να έχετε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως.

Σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της εργασίας που θα σχεδιάσετε για το προϊόν μου;

Με την παράδοση του project και την εξόφλησή του, σας παραδίδονται όλα τα τελικά αρχεία και τα δικαιώματα χρήσης. Αυτό που δημιουργούμε είναι εξατομικευμένο για εσάς, εκφράζει την επιχείρησή σας και μπορεί να δώσει αξία μόνο σε εσάς.

Αναλαμβάνει το γραφείο σας την τελική εκτύπωση της συσκευασίας;

Το γραφείο μας αναλαμβάνει μόνο το σχεδιασμό της συσκευασίας του προϊόντος. Συνεργαζόμαστε όμως με φερέγγυους, αξιόπιστους και δοκιμασμένους συνεργάτες, τους οποίους μπορούμε να σας συστήσουμε για να εκτυπώσουν μία ποιοτική συσκευασία. Αν θέλετε, ασφαλώς και μπορούμε να αναλάβουμε εμείς εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της εκτυπωτικής διαδικασίας αντί για εσάς.

Η επιχείρησή μου βρίσκεται σε άλλη πόλη, θα είναι εύκολη η συνεργασία μας;

Πραγματικά θα συνεργαστούμε σαν να ήμασταν στο ίδιο γραφείο. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία project, τόσο για επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, όσο και για επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Πλέον, το 90% της επικοινωνίας μας, γίνεται μέσω email, τηλεφώνου, Skype ή Viber.

Τί πρέπει να κάνω για να προχωρήσει άμεσα η συνεργασία μας;

Αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε το project σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Εμείς θα οργανώσουμε το υλικό και θα προγραμματίσουμε τα στάδια υλοποίησης της εργασίας, θέτοντας συγχρόνως και τις βάσεις μιας υγιούς και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αίτημα για συνεργασία!

  branding για εστιατόριο

  Mavadda
  Gastro Bar

  Entelvais

  Εντελβάις
  Ζαχαροπλαστείο

  Λογότυπο για αγρόκτημα

  Tegaia
  Κτήμα Κυριακούλη

  Εταιρική ταυτότητα καταστήματος ρούχων

  Studio 5
  Ανδρική ένδυση

  Project Cover

  Silver Silk
  Μεταξένια μαντήλια

  Anna Liamo Project Cover

  Anna Liamo
  Κέντρο Αισθητικής

  Press to go back to top
  Είστε ήδη 1 λεπτό στο site μας.
  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας. 😀
  Συνεχίστε!
  Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
  Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
  Μπορούμε να βοηθήσουμε!