gr en

Social media marketing – Do it the right way

Γιατί να αναθέσετε τη social media marketing στρατηγική σας σε επαγγελματίες;

Τα social media, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της, τόσο της προσωπικής όσο και της επιχειρηματικής ζωής μας πλέον. Αυτό δεν σημαίνει πως με το να δημιουργήσετε μία σελίδα ή ένα προφίλ είστε ok. Σημασία δεν έχει απλώς να υπάρχετε στο Facebook ή το Instagram αλλά να είναι αισθητή η παρουσία σας.

Η διαχείριση των social media είναι εύκολη υπόθεση” – Wrong answer!

Η διαχείριση των social media καναλιών είναι μία καθόλα σύνθετη διαδικασία. Αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής με τον wannabe πελάτη σας, συνεπώς η πρώτη εντύπωση που θα αφήσει η εταιρεία σας μετράει. Αυτό απαιτεί εναρμόνιση με τις δυνατότητες κάθε μέσου, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ξεχωριστή γραφιστική επιμέλεια αλλά και περιεχόμενο που να προκαλεί ενδιαφέρον και να συμβαδίζει με την επικαιρότητα. Με τα παραπάνω, ενισχύεται το brand awareness και επιτυγχάνεται η επιθυμητή ταύτιση του κοινού σας με το brand. Ένα agency είναι σε θέσει να τα κάνει όλα αυτά και μάλιστα επιτυχημένα.

Social media marketing for Georgios Lafazanis Winery
Georgios Lafazanis Winery – Instagram page @georgios_lafazanis_winery

Μπορώ να αναλάβω εγώ προσωπικά τη διαχείριση των social media” – Mmm yes, but no.

Η σωστή διαμόρφωση μία social media marketing στρατηγικής, απαιτεί χρόνο, αμέριστη προσοχή, συνέπεια και άλλες ειδικές δεξιότητες, προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού ως προς το brand σας. Η έλλειψη των παραπάνω, δύναται να εκθέσει την επιχείρησή σας ανεπανόρθωτα και αυτός είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή, που δεν θέλετε να πάρετε! Αφήστε το στους ειδικούς.

Θα μου αρέσει το αποτέλεσμα;” – Ohh Yes!

Κινητήριος δύναμη κάθε αποτελεσματικής στρατηγικής είναι το συναφές και up-to-date περιεχόμενο, τόσο ως προς την πληροφορία που παρέχει όσο και ως προς το κοινό που την παρουσιάζει. Ένα digital marketing agency αναλαμβάνει την υλοποίηση του κατάλληλου στρατηγικού πλάνου εξ ’ολοκλήρου. Από τη δημιουργία και ανάρτηση των posts, στη σύνθεση των γραφικών έως τη δημιουργία concept για προωθητικές καμπάνιες. Social media marketers, content creators και graphic designers δουλεύουν μεθοδικά ώστε να διασφαλίσουν ότι η σελίδα σας θα περνάει το σωστό μήνυμα.

Instagram Posts By Designous 3
Instagram Posts by DESIGNOUS

Πώς θα είμαι σίγουρος για την επιτυχημένη πορεία των social media μου;” – Facts are facts

Μέσω των διαθέσιμων εργαλείων διαχείρισης των social media, τα λεγόμενα reports, θα έχετε πλήρη εικόνα της εξέλιξης της επιχείρησής σας. Θα μπορείτε να έχετε σαφή εικόνα για την απήχηση και την αλληλεπίδραση των δημοσιεύσεων καθώς και για την απόδοση των καμπανιών που ολοκληρώθηκαν και τα επόμενα βήματα.

Συνοψίζοντας, ένα έμπειρο agency είναι ένας αξιόπιστος στρατηγικός συνεργάτης.

Στο Designous, έχουμε ως αποστολή την ανάπτυξη βιώσιμων και κερδοφόρων επιχειρήσεων, οι οποίες ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της online προβολής. Για εμάς, τα social media δεν είναι απλώς μία τάση. Συνδυάζοντας την εμπειρία μας με την τεχνολογία, παρέχουμε καινοτόμες ιδέες που μετατρέπονται σε αποτελεσματικές λύσεις. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε ταχύτερα πιο παραγωγικές επιχειρήσεις, μεταφέροντας στο κοινό σας τις αξίες τους, αυξάνοντας παράλληλα τις πωλήσεις σας.

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αίτημα για συνεργασία!

  Press to go back to top
  Είστε ήδη 1 λεπτό στο site μας.
  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας. 😀
  Συνεχίστε!
  Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
  Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
  Μπορούμε να βοηθήσουμε!