Reading Time: 0 minute

«Άψογοι επαγγελματίες με εξαιρετική συνέπεια σχετικά με τους χρόνους παράδοσης ή υλοποίησης των project που αναλαμβάνουν. Εξίσου σημαντικό πως η ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν είναι σε υψηλά επίπεδα τόσο σε θέματα που αφορούν site ,social media κλπ όσο και για το σχεδιασμό πάσης φύσεως λογοτύπου, συσκευασίας ή εντύπου. Με λίγα λόγια η συνεργασία με την ομάδα του Designous σου δίνει σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις για όλα τα θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της προβολής και της προώθησης της επιχείρησης και των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου.»

Νίκος Προβής
Erymanthos Water, Λουτράκι

«Όταν ξεκίνησα την έρευνά μου προκειμένου να βρω ένα αξιόπιστο γραφείο γραφιστικής στο οποίο έπρεπε να εμπιστευτώ την εταιρική μου ταυτότητα, ομολογώ πως δεν περίμενα να σταθώ τόσο τυχερή. Η πρώτη προσέγγιση έγινε με τη Μαργαρίτα που πολύ σύντομα ανακάλυψε τις ανάγκες μου και αντιλήφθηκε το όραμά μου και την εικόνα που ήθελα να προβάλλω.
Ταυτόχρονα, ξεκινήσαμε με το Βασίλη και το Ζήση να οργανώνουμε το e-shop το οποίο εκ των πραγμάτων απαιτούσε καταρχήν πολύ καλή διερεύνηση των αναγκών μου αμεσότητα, καλό συντονισμό, συνέπεια και επαγγελματισμό. Πέρα από αυτά όμως τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το δημιουργικό γραφείο Designous, η ευγένεια, η οικειότητα και η υπομονή των παιδιών με κέρδισε και με καθησύχασε αρκετές φορές αφού το έργο ήταν μεγάλο και απαιτούσε και τη δική μου συμμετοχή.


Το αποτέλεσμα ήταν κορυφαίο και αποδεικνύεται καθημερινά από τις πολύ καλές κριτικές που έχω από τους πελάτες μου και γενικά από τους συνεργάτες μου. Πρόσφατα μάλιστα σε ταξίδι μου στο εξωτερικό οι επικείμενοι συνεργάτες μου έμειναν έκπληκτοι με την επαγγελματική μου κάρτα, τα χρώματα και το σχεδιασμό.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και εύχομαι να έχουν πάντα πολλές και καλές συνεργασίες.

Εύη Καράμπελα
CEO at Mariquita, Θεσσαλονίκη

«Είναι σπάνιο να βρεις συνεργάτες που μπορούν να ενσαρκώσουν πλήρως αυτό που έχεις στο μυαλό σου απλά σαν μια ιδέα.

Το δημιουργικό γραφείο Designous έστησε την ταυτότητα του Corinthian Wine Club τόσο πετυχημένα που έγινε σήμα κατατεθέν της οινικής κοινότητας της Κορινθίας.

Αυτή η δημιουργική συνύπαρξη μας ευοδώθηκε από την άριστη επικοινωνία της ομάδας, από το αίσθημα επαγγελματισμού που τους διακατέχει καθώς και το κοινό εκλεπτυσμένο μας γούστο… τους έχουμε και θα τους έχουμε μαζί μας στα επόμενα οινικά μας ταξίδια.»

Ιωάννα Δαβλέρη
Πρόεδρος Corinthian Wine Club Evoin Evan, Κόρινθος

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους σας, είστε όλοι επαγγελματίες με συνέπεια και γεμάτοι δημιουργικότητα.
Το ανθρώπινο δυναμικό σας εξαιρετικό, έχετε άριστη κατάρτιση του αντικειμένου σας και είστε πάντα εξυπηρετικοί.
Δημιουργήσατε τις επαγγελματικές μου κάρτες αλλά και τις ετικέτες των προϊόντων μου όπως ακριβώς τις είχα φανταστεί. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.
»

Ελένη Φούντου
Φαρμακοποιός, Le Petit Lab, Ναύπλιο

«Με το designous συνεργαζόμαστε από το 2014 και η συνεργασία μας είναι άψογη.
Δίνουν έμφαση στην αισθητική και τηρούν απόλυτα τα χρονοδιαγράμματα. Τους εμπιστευόμαστε απόλυτα γι’ αυτό και σε κάθε μας επιχειρηματική δραστηριότητα είναι η πρώτη μας επιλογή.
»

Πέτρος Καββέτσος
Διευθύνων Σύμβουλος Grand Juicy, Ξυλόκαστρο

«Η συνεργασία μου με το Designous στον επανασχεδιασμό του λογοτύπου, των ετικετών για τις συσκευασίες του ελαιολάδου και την κατασκευή του εταιρικού website υπήρξε μια ευχάριστη εμπειρία, καθώς είχαμε τακτική επικοινωνία, υπήρξε αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και επαγγελματισμός στην όλη εκπόνηση του έργου.»

Γιάννης Λαλούσης
Διευθύνων Σύμβουλος lalousis.gr, Ζευγολατιό

«Η συνεργασία με το Designous είναι πραγματικά ουσιαστική και διακρίνεται από τη δημιουργικότητα και το άριστο αποτέλεσμα.
Είναι ο ασφαλής συνεργάτης που πάντοτε θα βρει την κατάλληλη λύση!!!.
»

Βαγγέλης Κατσίκας
Ιδιοκτήτης Καφε-γλυκοπωλείο Κεντρικόν, Περιγιάλι

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Designous. Φιλικοί, εξυπηρετικοί, ακούραστοι και με σεβασμό στον πελάτη.  Από το 2011 έχουμε συνεργασία, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια που έχετε αναλάβει τη διαδικτυακή μας προβολή και το marketing έχουμε δει μεγάλη αύξηση στο πελατολόγιό μας.

Σας ευχαριστούμε για την επαγγελματική συνέπεια που επιδεικνύετε κάθε φορά.»

Λάμπρος Τζουμάκας
Ιδιοκτήτης LT Coiffure, Κιάτο

«Designous is a modern, fresh and very creative company. We brainstormed together, they came with great ideas and options which resulted in brilliant business cards for a reasonable price. I got so much positive feedback on the cards. The high quality and colorful cards really are an eyecatcher. Working with them is very relaxed. A truly nice company!»

Natascha Duetz
Business Consultant, Netherlands

«Εξαιρετικό team. Πάντα στη διάθεση μας για οποιαδήποτε πληροφόρηση η ανανέωση που θα χρειαστούμε στο site μας. Όλοι τους πολύ συνεργάσιμοι με πρωτότυπες και ανταγωνιστικές ιδέες. Thank you designous team!»

Άννα Σπυράκου
Υπεύθυνη επικοινωνίας, Πυροτεχνήματα Κανελλόπουλος

«Η συνεργασία μας με το Designous ξεκίνησε με την έναρξη της επιχείρησής μας στη Θεσσαλονίκη το 2014.
Η Μαργαρίτα επιμελήθηκε το σχεδιασμό του λογότυπου, της συσκευασίας των προϊόντων, των εντύπων και των επιγραφών μας.
Από το 2016 έχουν αναλάβει με επιτυχία και τη διαχείριση των social media της επιχείρησής μας.
Ότι χρειαζόμαστε πλέον το αναθέτουμε στο designous και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που έχουμε. Αν και είμαστε 600 χιλιόμετρα μακριά, όποτε τους χρειαζόμαστε είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες μας.
»

Χρήστος Πάντος
Ιδιοκτήτης Pizzeria Traditionale, Θεσσαλονίκη

«I had the chance to work with Designous team few times in the last 2 years. Margarita did amazing job designing our labels for some Raw Smoothies, the colours and the quality were exactly what we were looking for, the result was bright and elegant! All our customers loved them! Her designs help us to improve our company image, as all the flyers she is making for us have a cheerful style that attracts our customers (and not only) attention.

Designous has the ability take a small idea and transform it to an incredible design of any kind. I am so grateful I have the chance to work with such an amazing team, which I could recommend to anyone with no doubt.

Thank you Designous!»

Angie Kitsou
Εconomical Αdvisor Nosh Detox, London

«Και έρχεται η στιγμή που μετά από πολύ κόπο ξεκινάς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Ένα όνειρο που θέλεις να το μοιραστείς και να το προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο. Χαίρομαι πολύ που βρήκα »συμμάχους» μου σε αυτή την προσπάθεια την χαρισματική ομάδα του Designous. Με ιδιαίτερο επαγγελματισμό και δημιουργικότητα αφουγκράστηκαν τις ανάγκες και τα »θέλω» μου και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας αποτέλεσμα. Και η συνεργασία συνεχίζεται…
(Ιδιαίτερα »ευχαριστώ» στον οργανωτικό και επικοινωνιακό Βασίλη και τη θεά των ιδεών, των γραμμών και των χρωμάτων, τη Μαργαρίτα.)
»

Κωνσταντίνα Γεώργα
Ειδικός Παθολόγος

«Εκπληκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα με αποτελέσματα υψηλών προσδοκιών. Άψογη οργάνωση, πάντα έγκαιρος χρόνος παράδοσης και το βασικότερο γρήγορη αντίληψη και προσαρμογή στις ανάγκες του επαγγελματία.»

Γεώργιος Τσελώνης
Pastry Chef, Γλυκύν Βραστόν Κόρινθος

«Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!! Πανευτυχής με το αποτέλεσμα, ευχάριστο και φιλικό κλίμα!! Εντυπωσιάστηκα με την άμεση ανταπόκριση σε όλα και την πλήρη κατανόηση στο τι ζητάω!!
Καλή συνέχεια!!
»

Κωνσταντίνα Συγκιρίδη
Αρχιτέκτων Μηχανικός

«Εκπληκτική δουλειά, άψογη συνεργασία, φοβερή κατανόηση στο τι ζητάω – πως το θέλω κτλ και φανταστικό αποτέλεσμα ! Σε ευχαριστω πολύ Μαργαρίτα κι εσένα και την πολυτάλαντη ομάδα σου γι αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα!
Ειμαι απόλυτα ικανοποιημένη
»

Ρένα Σκούρτη
Hairstylist