BRANDING + PACKAGING + WEB DESIGN
[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1538046277384{background-color: #f9f9f9 !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”90px” el_class=”mobile-space-big-top”][vc_column_text]

Αυτό που χαίρει υψίστης σημασίας για εμάς

είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η οπτική τους για τις υπηρεσίες μας.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”140px” el_class=”mobile-space-big”][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”35″ equal_height=”yes” content_placement=”top” css=”.vc_custom_1538735068962{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”50px” el_class=”space-hide-mobile”][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Όταν ξεκίνησα την έρευνά μου προκειμένου να βρω ένα αξιόπιστο γραφείο γραφιστικής στο οποίο έπρεπε να εμπιστευτώ την εταιρική μου ταυτότητα, ομολογώ πως δεν περίμενα να σταθώ τόσο τυχερή.

Η πρώτη προσέγγιση έγινε με τη Μαργαρίτα που πολύ σύντομα ανακάλυψε τις ανάγκες μου και αντιλήφθηκε το όραμά μου και την εικόνα που ήθελα να προβάλλω. Ταυτόχρονα, ξεκινήσαμε με το Βασίλη και το Ζήση να οργανώνουμε το e-shop το οποίο εκ των πραγμάτων απαιτούσε καταρχήν πολύ καλή διερεύνηση των αναγκών μου αμεσότητα, καλό συντονισμό, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Πέρα από αυτά όμως τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το δημιουργικό γραφείο Designous, η ευγένεια, η οικειότητα και η υπομονή των παιδιών με κέρδισε και με καθησύχασε αρκετές φορές αφού το έργο ήταν μεγάλο και απαιτούσε και τη δική μου συμμετοχή. Το αποτέλεσμα ήταν κορυφαίο και αποδεικνύεται καθημερινά από τις πολύ καλές κριτικές που έχω από τους πελάτες μου και γενικά από τους συνεργάτες μου. Πρόσφατα μάλιστα σε ταξίδι μου στο εξωτερικό οι επικείμενοι συνεργάτες μου έμειναν έκπληκτοι με την επαγγελματική μου κάρτα, τα χρώματα και το σχεδιασμό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και εύχομαι να έχουν πάντα πολλές και καλές συνεργασίες.[/vc_column_text][vc_column_text]

Εύη Καράμπελα Mariquita – Θεσσαλονίκη
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Μετά από μεγάλη ερευνά στην αγορά όταν γνώρισα τους Designous δίχως δεύτερη σκέψη αποφάσισα να μου αναλάβουν το νέο μου website.

Είχαμε μια απίστευτη συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Τα παιδιά κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή τι είχα στο μυαλό και επιμελήθηκαν και την πιο μικρή ιδιαιτεροτητα που ζήτησα! Είναι πάρα πολύ τυπικοί όλοι τους, συνεργάσιμοι και αντιλαβανεσαι ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον μέσα από την επικοινωνία μαζί τους αυτό θα πει ομάδα! Η σελίδα ήταν έγκαιρα έτοιμη, πολύ πιο σύντομα από ότι πίστευα.

Νομίζω εγώ τους καθυστέρησα περισσότερο στο να συγκεντρώσω το απαραίτητο υλικό! Συνεχίστε έτσι πάντα δημιουργικοί!! Σας ευχαριστώ!!![/vc_column_text][vc_column_text]

Μαρία Σφακιανάκη Wedding Planner – Σαντορίνη
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Η επιτυχής πορεία μιας επιχείρησης, βασίζεται στην υπεραξία που δημιουργείται μέσω της εκάστοτε συνεργασίας.

Έτσι και εμείς ως επιχείρηση που πιστεύει ακράδαντα σε αυτό, επιλέξαμε την “Designous” να ενταχθεί στην ομάδα μας για την ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας.
“ΣΥΝΈΠΕΙΑ” είναι το ουσιαστικό που περιγράφει απόλυτα το επίπεδο συνεργασίας και ποιότητας που σπάνια συναντάς σήμερα.

Λόγω επαγγελματικής φόρτισης, υπήρξαν στιγμές καθυστέρησης από μέρους μας ως προς την παροχή υλικού, παρόλα αυτά οι άψογοι συνεργάτες ήταν εκεί να μας υπενθυμίζουν ακόμα καθημερινά την εκκρεμότητα αυτή έχοντας ήδη αποπληρωθεί για την εργασία που τους είχε ανατεθεί!!!

Αυτό πιστεύουμε πως την σήμερον είναι κάτι το δυσεύρετο. Το αίσθημα της ευθύνης που τους διακατέχει σπανίζει.
Σε όλα αυτά θα θέλαμε να αναφέρουμε και το επίπεδο τιμών το οποίο είναι πραγματικά λογικό και δεν αποθαρρύνει μια “μικρή” επιχείρηση από το να αποκτήσει μια “μεγάλη” εταιρική ταυτότητα.[/vc_column_text][vc_column_text]

Μανώλης Γιαννόπουλος The Bistro – Βραχάτι
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Μια ακόμα συναρπαστική συνεργασία με το designous ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Απήλαυσα κάθε στιγμή της μεταξύ μας επικοινωνίας καθώς ήταν άκρως επικοδομητική και ευχάριστη.

Με βοήθησαν πολύ με τις προτάσεις τους και τις συμβουλές τους ως προς την παρουσίαση της δουλειάς μου. Extra bonus αποτελεί η μεγάλη τους γνώση για τις τάσεις στο χώρο της φωτογραφίας, κάτι που με έκανε να αισθανθώ εξαρχής σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι το project παραδόθηκε στην προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης είναι κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα κυρίως από έναν επαγγελματία που η δουλειά του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το διαδίκτυο.

Highly recommended![/vc_column_text][vc_column_text]

Χρήστος Μαυραγάνης Photographer – Κιάτο
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Και έρχεται η στιγμή που μετά από πολύ κόπο ξεκινάς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Ένα όνειρο που θέλεις να το μοιραστείς και να το προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο. Χαίρομαι πολύ που βρήκα συμμάχους μου σε αυτή την προσπάθεια την χαρισματική ομάδα του Designous.

Με ιδιαίτερο επαγγελματισμό και δημιουργικότητα αφουγκράστηκαν τις ανάγκες και τα θέλω μου και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας αποτέλεσμα. Και η συνεργασία συνεχίζεται…

(Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον οργανωτικό και επικοινωνιακό Βασίλη και τη θεά των ιδεών, των γραμμών και των χρωμάτων, τη Μαργαρίτα.)[/vc_column_text][vc_column_text]

Κωνσταντίνα Γεώργα Παθολόγος – Κιάτο
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Είναι σπάνιο να βρεις συνεργάτες που μπορούν να ενσαρκώσουν πλήρως αυτό που έχεις στο μυαλό σου απλά σαν μια ιδέα.

Το δημιουργικό γραφείο Designous έστησε την ταυτότητα του Corinthian Wine Club τόσο πετυχημένα που έγινε σήμα κατατεθέν της οινικής κοινότητας της Κορινθίας.

Αυτή η δημιουργική συνύπαρξη μας ευοδώθηκε από την άριστη επικοινωνία της ομάδας, από το αίσθημα επαγγελματισμού που τους διακατέχει καθώς και το κοινό εκλεπτυσμένο μας γούστο… τους έχουμε και θα τους έχουμε μαζί μας στα επόμενα οινικά μας ταξίδια.[/vc_column_text][vc_column_text]

Ιωάννα Δαβλέρη cwc.gr – Κόρινθος
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Την ομάδα Designous τη βρήκα μέσα από το ίντερνετ όταν έψαχνα για ένα δημιουργικό γραφείο.

Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική, πρώτον γιατί δεν τους ήξερα και δεύτερον γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορούσε να πετύχει το όλο project του σχεδιασμού λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας από απόσταση. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε όμως κάθε προσδοκία. Τα παιδιά είναι Επαγγελματίες.

Στο θέμα της συνέπειας, που για μένα μετράει πολύ, ήταν άψογοι. Η Μαργαρίτα, που επιμελήθηκε το λογότυπο, απόλυτα συνεννοήσιμη και ποτέ δεν παραπονέθηκε για τις αλλαγές, που συνεχώς της έκανα. Στην εκτύπωση, που επίσης τους ανέθεσα, μια δύο ατέλειες που προέκυψαν, χωρίς δεύτερη σκέψη επέμειναν για την επανεκτύπωση (χωρίς επιπλέον κόστος φυσικά).

Το αποτέλεσμα όλης της δουλειάς τους ήταν εξαιρετικό! Εννοείται πως ότι ξαναχρειαστώ θα απευθυνθώ και πάλι στην ομάδα του designous!!![/vc_column_text][vc_column_text]

Μαρία Μπάλτα My name is – Θεσσαλονίκη
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με την ομάδα του Designous αρκετές φορές τα τελευταία 2 χρόνια.

Η Μαργαρίτα, έκανε εξαιρετική δουλειά σχεδιάζοντας τις ετικέτες για κάποια φρέσκα Smoothies, τα χρώματα και η ποιότητα ήταν ακριβώς αυτά που έψαχνα ενώ το αποτέλεσμα ήταν φωτεινό και κομψό. Όλοι μας οι πελάτες το λάτρεψαν!

Τα σχέδια της Μαργαρίτας, μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εταιρική μας εικόνα καθώς όλα τα φυλλάδια που φτιάχνει για εμάς, έχουν ενα ευδιάθετο στυλ, το οποίο τραβά την προσοχή των πελατών μας (και όχι μόνο).

Το Designous, έχει τη δυνατότητα να παίρνει μια μικρή ιδέα και να την μετατρέπει σε εκπληκτικό design οποιουδήποτε είδους. Νιώθω ευγνώμων που έχω τη δυνατότητα να συνεργάζομαι με μια τόσο απίθανη ομάδα, την οποία και θα συνιστούσα στον οποιονδήποτε χωρίς καμία αμφιβολία. Σας ευχαριστώ Designous”![/vc_column_text][vc_column_text]

Angie Kitsou Nosh Detox – Λονδίνο
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Άψογοι επαγγελματίες με εξαιρετική συνέπεια σχετικά με τους χρόνους παράδοσης ή υλοποίησης των project που αναλαμβάνουν.

Εξίσου σημαντικό πως η ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν είναι σε υψηλά επίπεδα τόσο σε θέματα που αφορούν site ,social media κλπ όσο και για το σχεδιασμό πάσης φύσεως λογοτύπου, συσκευασίας ή εντύπου.

Με λίγα λόγια η συνεργασία με την ομάδα του Designous σου δίνει σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις για όλα τα θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της προβολής και της προώθησης της επιχείρησης και των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου.[/vc_column_text][vc_column_text]

Νίκος Προβής Erymanthos Water – Λουτράκι
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Ως δημιουργός χειροποίητων κοσμημάτων και καθώς ετοιμάζομαι να ανοίξω το Etsy-shop μου και να εισέλθω στην δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην οπτική επικοινωνία καθώς στην εποχή μας ο παράγοντας αυτός αποτελεί βασική προϋπόθεση επιτυχίας.

Όταν είδα την δουλειά των παιδιών στο site τους και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το κάθε project ήμουν σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία και πράγματι στο τέλος δικαιώθηκα για την επιλογή μου να συνεργαστώ μαζί τους.

Όλα έγιναν στην ώρα τους και η Μαργαρίτα δούλεψε με πολύ μεγάλη προσοχή πάνω στο λογότυπο που ήταν και το πιο δύσκολο κομμάτι του project.

Έτσι, με την ολοκλήρωση της αρχικής μου ιδέας και τον επανασχεδιασμό του λογοτύπου μου και με την επαγγελματική και την ευχαριστήρια κάρτα μου,έχω πλέον θέσει τις ισχυρές βάσεις οι οποίες είναι απαραίτητες ώστε το εγχείρημα μου να έχει καλές πιθανότητες επιτυχίας.[/vc_column_text][vc_column_text]

Διονύσης Λογοθέτης Handmade – Λευκάδα
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Η συνεργασία μας με το Designous ξεκίνησε με την έναρξη της επιχείρησής μας στη Θεσσαλονίκη το 2014.

Η Μαργαρίτα επιμελήθηκε το σχεδιασμό του λογότυπου, της συσκευασίας των προϊόντων, των εντύπων και των επιγραφών μας.

Από το 2016 έχουν αναλάβει με επιτυχία και τη διαχείριση των social media της επιχείρησής μας. Ότι χρειαζόμαστε πλέον το αναθέτουμε στο designous και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που έχουμε.

Αν και είμαστε 600 χιλιόμετρα μακριά, όποτε τους χρειαζόμαστε είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες μας.[/vc_column_text][vc_column_text]

Χρήστος Πάντος Traditionale – Θεσσαλονίκη
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont”]Τα παιδιά αυτά τα γνώρισα στο άνοιγμα του πρώτου Paty’s Handmade στην αρχή δειλά δειλά αλλά καθόλου πρόχειρα με βοήθησαν πάρα πολύ να δώσω ένα ύφος στο νέο μου κατάστημα και με πολύ ωραίες ιδέες να δείξω στον κόσμο αυτό που ήθελα.

Με τον καιρό όμως γίναμε φίλοι και συνεχίσαμε την συνεργασία μας και στο νέο Paty’s Handmade! Όλες αυτές τις φορές δεν χρειάστηκε να πω πολλά στοιχεία γιατί με το αστείρευτο ταλέντο της Μαργαρίτας πάντα δημιουργούσε εκπληκτικά σχέδια και υπέροχες προτάσεις! Ήρθε ο καιρός να φτιάξω το νέο μου ανανεωμένο site και δεν μπορούσε κανείς άλλος να το φτιάξει καλύτερα απ την ομάδα του designous! Και έχουμε φυσικά και συνέχεια.

Η δουλειά των παιδιών είναι εξαιρετική με πρωτότυπες ιδέες, άψογο επαγγελματισμό, συνέπεια και ποιότητα σε ότι κι αν κάνουν! Εμπιστευτείτε την ομάδα του Designous και θα μείνετε 1000% ικανοποιημένοι! Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ![/vc_column_text][vc_column_text]

Γιώτα Κωνσταντινίδη Event planner – Κιάτο
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους σας, είστε όλοι επαγγελματίες με συνέπεια και γεμάτοι δημιουργικότητα.

Το ανθρώπινο δυναμικό σας εξαιρετικό, έχετε άριστη κατάρτιση του αντικειμένου σας και είστε πάντα εξυπηρετικοί.

Δημιουργήσατε τις επαγγελματικές μου κάρτες αλλά και τις ετικέτες των προϊόντων μου όπως ακριβώς τις είχα φανταστεί.

Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.[/vc_column_text][vc_column_text]

Ελένη Φούντου Le Petit Lab – Ναύπλιο
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!! Πανευτυχής με το αποτέλεσμα, ευχάριστο και φιλικό κλίμα!! Εντυπωσιάστηκα με την άμεση ανταπόκριση σε όλα και την πλήρη κατανόηση στο τι ζητάω!! Καλή συνέχεια!![/vc_column_text][vc_column_text]
Κωνσταντίνα Συνγκιρίδη Αρχιτέκτων – Μύκονος
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Η συνεργασία μου με το Designous στον επανασχεδιασμό του λογοτύπου, των ετικετών για τις συσκευασίες του ελαιολάδου και την κατασκευή του εταιρικού website υπήρξε μια ευχάριστη εμπειρία, καθώς είχαμε τακτική επικοινωνία, υπήρξε αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και επαγγελματισμός στην όλη εκπόνηση του έργου.[/vc_column_text][vc_column_text]
Γιάννης Λαλούσης lalousis.gr – Κορινθία
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Καταπληκτική δουλειά και άψογη συνεργασία! Με την ομάδα Designous συνεργαστήκαμε για την ανακατασκευή του website μου, το οποίο είναι πλέον όπως ακριβώς το φανταζόμουν!

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας οι ιδέες δεν σταματούσαν και όλη η ομάδα παρείχε άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό.

Χάρηκα πολύ που συνεργάστηκα μαζί τους και τους προτείνω ανεπιφύλακτα![/vc_column_text][vc_column_text]

Νεφέλη Μαγγαλούση Φωτογράφος – Κόρινθος
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Εξαιρετική συνεργασία και άψογη δουλειά!

Συνεργαστήκαμε για την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας αλλά και website και μπορώ να πω πως είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος.

Άριστο περιβάλλον, επαγγελματισμός, γρήγορη εξυπηρέτηση και πρωτότυπες ιδέες. Αυτό που χρειάζεται μια επιχείρηση για την προβολή και την προώθησή της.[/vc_column_text][vc_column_text]

Σταμάτης Μωραΐτης Οινοποιός – Νεμέα
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Το Designous, είναι ένα μοντέρνο, φρέσκο και δημιουργικό γραφείο.

Κάναμε brainstorming από κοινού και εκείνοι, παρουσίασαν υπέροχες ιδέες και επιλογές, οι οποίες κατέληξαν σε εκπληκτικές επαγγελματικές κάρτες σε λογική τιμή. Εξέλαβα πολύ θετικές αντιδράσεις σχετικά με τις κάρτες. Η υψηλή ποιότητα και οι πολύχρωμες κάρτες, αναντίρρητα μαγνητίζουν το βλέμμα.

Η συνεργασία μαζί τους πολύ ήρεμη. Είναι μια πραγματικά όμορφη επιχείρηση[/vc_column_text][vc_column_text]

Natascha Duetz ND Unlimited – Ολλανδία
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Από την πρώτη στιγμή που είδα την δουλεία της Designous χωρίς δεύτερη σκέψη συνειδητοποίησα ότι είχα βρει τους συνεργάτες που έψαχνα για να υλοποιήσουν όπως αποδείχτηκε στην εντέλεια και χωρίς κανένα συμβιβασμό ακριβώς αυτό που είχα φανταστεί ένα μεγάλο ευχαριστώ παιδιά συνεχίστε έτσι.[/vc_column_text][vc_column_text]
Δημήτρης Αλεξανδράκης Φωτογράφος – Σπάρτη
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Με το designous συνεργαζόμαστε από το 2014 και η συνεργασία μας είναι άψογη.

Δίνουν έμφαση στην αισθητική και τηρούν απόλυτα τα χρονοδιαγράμματα. Τους εμπιστευόμαστε απόλυτα γι’ αυτό και σε κάθε μας επιχειρηματική δραστηριότητα είναι η πρώτη μας επιλογή.[/vc_column_text][vc_column_text]

Πέτρος Καββέτσος Grand Juicy – Ξυλόκαστρο
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Εκπληκτική δουλειά, άψογη συνεργασία, φοβερή κατανόηση στο τι ζητάω – πως το θέλω κτλ και φανταστικό αποτέλεσμα ! Σε ευχαριστώ πολύ Μαργαρίτα κι εσένα και την πολυτάλαντη ομάδα σου γι αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη[/vc_column_text][vc_column_text]
Ρένα Σκούρτη Hairstylist – Σαντορίνη
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Η συνεργασία με το Designous είναι πραγματικά ουσιαστική και διακρίνεται από τη δημιουργικότητα και το άριστο αποτέλεσμα.

Είναι ο ασφαλής συνεργάτης που πάντοτε θα βρει την κατάλληλη λύση!!!.[/vc_column_text][vc_column_text]

Βαγγέλης Κατσίκας Κεντρικόν – Περιγιάλι
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Εκπληκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα με αποτελέσματα υψηλών προσδοκιών.

Άψογη οργάνωση, πάντα έγκαιρος χρόνος παράδοσης και το βασικότερο γρήγορη αντίληψη και προσαρμογή στις ανάγκες του επαγγελματία.[/vc_column_text][vc_column_text]

Γεώργιος Τσελώνης Pastry Chef – Κόρινθος
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Εξαιρετικό team. Πάντα στη διάθεση μας για οποιαδήποτε πληροφόρηση η ανανέωση που θα χρειαστούμε στο site μας.

Όλοι τους πολύ συνεργάσιμοι με πρωτότυπες και ανταγωνιστικές ιδέες.

Thank you designous team![/vc_column_text][vc_column_text]

Άννα Σπυράκου pirotexnimata.gr – Ζευγολατιό
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Ευχαριστούμε το designous για την άμεση ολοκλήρωση της νέας ιστοσελίδας του οινοποιείου μας.

Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε πλήρως – καλύτερο κι από ότι περιμέναμε – κι ο χρόνος παράδοσης ήταν αυτός που είχαμε αρχικά συμφωνήσει.

Αντιμετώπισαν τη συνεργασία μας με επαγγελματισμό & υπευθυνότητα και γι’αυτό τους συγχαίρουμε.[/vc_column_text][vc_column_text]

Βασιλική Παλυβού Palivou Estate – Νεμέα
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]Ως ζαχαροπλάστης ζω σε ένα σύμπαν που ο χρόνος σταματά μπροστά σε μια μαρίζ, ένα φουέ και πολλή σοκολάτα! Το να συγχρονιστώ με τους ρυθμούς του Designous ήταν για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι.

Η δική μου έννοια του άμεσα, ήταν για το Βασίλη και τη Μαργαρίτα το χθες! Παραπάνω λοιπόν από συνεπείς, φρόντισαν να επικοινωνούν μαζί μου με κάθε μέσο: email, τηλέφωνο, δια ζώσης συνάντηση.

Με μέτριες έως αποτυχημένες αντίστοιχου είδους συνεργασίες στο παρελθόν, φάνηκε γρήγορα ο επαγγελματισμός τους, και το πάθος για ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Ομάδα του Designous, σας ευχαριστώ και ανυπομονώ για το επόμενο project![/vc_column_text][vc_column_text]

Χαλικιά Ιωάννα Εντελβάις – Κόρινθος
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_class=”column-inr”][vc_column_text el_class=”testimonial-cont-small”]To designous team ήταν καταπληκτικό με όλη την σημασία της λέξεως. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε για το brand μας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα είναι minimal, φιλικό στο κοινό και που να αντιπροσωπεύει το στιλ της εταιρίας μας.

Τις επιθυμίες και τις σκέψεις μας η ομάδα της designous τις έκανε πραγματικότητα. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν δίπλα μας λύνοντας μας απορίες, βελτιώνοντας βασικές αισθητικές και λειτουργικές λεπτομέρειες του site και το βασικότερο δημιούργησε ένα site το οποίο μας αντιπροσωπεύει και είναι κάτι παραπάνω από αντάξιο των προσδοκιών μας.

Η ομάδα είναι ικανότατη, απόλυτα επαγγελματική, με φρέσκες ιδέες και το βασικότερο πρόθυμη στο να σε βοηθήσει με ότι και αν προκύψει.

Μπράβο στα παιδιά, ελπίζω να έχουν τα καλύτερα γιατί πραγματικά τους αξίζει! [/vc_column_text][vc_column_text]

Τόνια Τσάμη Chicard.gr – Αθήνα
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Press to go back to top