Βομβαρδά Θεοδώρα

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Βομβαρδά Θεοδώρα, πιστεύει πως η αλλαγή στη διατροφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο που σκέφτεται κανείς και πράττει. Το γραφείο της, με έδρα την Ξάνθη, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες διατροφικής φροντίδας, με κύριο μέλημα την προαγωγή σωματικής και ψυχικής υγείας.

Οπτικοποίηση

Το λογότυπο, σχεδιάστηκε με τρόπο που να επικοινωνεί οπτικά τον χαρακτήρα και τη φύση του επαγγέλματος. Για τη δημιουργία του, βασιστήκαμε σε minimal γραμμές, θέλωντας να τονίσουμε την απόλυτη ισορροπία και ευεξία που προσφέρει η υγιεινή διατροφή και το ευ ζειν.

Τα χρώματα που επιλέξαμε για την ολοκλήρωση του branding, είναι πλήρως εναρμονισμένα με τη φιλοσοφία της προσέγγισης της διαιτολόγου. Το λαδί, είναι ένα χρώμα αρμονίας, το οποίο συμβολίζει την ελπίδα, τη γαλήνη, την υγεία και την αναγέννηση -στοιχεία που προκύπτουν μέσα από την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής- και το χρυσό, προκαλεί ευχαρίστηση και εγκεφαλική δραστηριότητα ενώ συνδέεται με την ενέργεια.

Vomvarda Branding Logo
Η ιδέα
Vomvarda Branding Logo Idea

Ο σχεδιασμός του logo, προέκυψε από τον συνδυασμό των αρχικών της διαιτολόγου Θ – Β.

Vomvarda Branding 1
Vomvarda Branding 2

WEBSITE

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε για να παρουσιάζει ευκρινώς τις κατηγορίες υπηρεσιών που προσφέρει το γραφείο. Τα άρθρα συμπληρώνουν το site, ενώ συντελούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, σε ό,τι αφορά την υγεία, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τη διατροφή.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έγινε σύμφωνα με το branding σε παστελ αποχρώσεις και ακολουθεί την αισθητική του γραφείου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο responsiveness και το SEO, ώστε η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες και τις συσκευές αφενός και αφετέρου να έχει καλή κατάταξη στη Google.

Scroll inside to discover
RESPONSIVE DESIGN
SERVICES
BLOG
RECIPES

Η λέξη επαγγελματισμός χαρακτηρίζει απόλυτα αυτό το team

5/ 5stars
vomvardadiet.gr
  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
  • Δημιουργία Ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός Λογοτύπου
  • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Η λέξη επαγγελματισμός χαρακτηρίζει απόλυτα αυτό το team! Από την πρώτη στιγμή κατανόησαν το σκεπτικό μου, και το τελικό αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που περίμενα.

Εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση, την αμεσότητα και την άψογη συνεννόηση! Συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη την συνεργασία με την ομάδα DESIGNOUS. Ευχαριστώ για όλα!

Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας!

Εξυπηρέτηση για εμάς σημαίνει αμεσότητα!

Ζητήστε να σας καλέσουμε!

    Press to go back to top
    Espa Banner