Silver Noses

Με καταγωγή από τη Μύκονο, τα αδέρφια Μάρκος & Ντόρις Ασημομύτη, αποφάσισαν να κάνουν την αγάπη τους για τη φιλοξενία επάγγελμα, δημιουργώντας 3 καταλύματα – αληθινά κυκλαδίτικα στολίδια, στην καρδιά της μικρής Βενετίας. Τα καταλύματα αυτά, διατίθενται και στην πλατφόρμα Airbnb.

Πάντα, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση, διασφαλίζουν ώστε οι επισκέπτες του νησιού των ανέμων να έχουν μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Οπτικοποίηση

Έμπνευση για τη δημιουργία του λογοτύπου, αποτέλεσε για εμάς το επώνυμο των ιδιοκτητών “Ασημομύτη” (ασήμι + μύτη), το οποίο μεταφέραμε στα Αγγλικά ως “Silver Noses”.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για δυο αδέρφια, εικονογραφήσαμε μία μύτη, η οποία προκύπτει από το καθρέπτισμα του αριθμού 2 και δίνει έτσι διπλή σημειολογία στο σήμα.

Silvernoses Branding 1
Η ιδέα
Silvernoses Branding 2

Η απόχρωση του silver αποδίδεται μέσα από το πλακάτο γκρι, το οποίο χρησιμοποιήσαμε ως δευτερεύον χρώμα στο συνολικό σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας.

Εταιρική ταυτότητα Μύκονος
Εταιρική ταυτότητα Μύκονος

WEBSITE

Αναλάβαμε τη δημιουργία μίας ενιαίας responsive ιστοσελίδας, μέσω της οποίας παρέχονται πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις και τις παροχές των καταλυμάτων, συνοδευόμενες από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στη μελέτη περιήγησης, ώστε να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή εμπειρία για τον επισκέπτη (ux). Στη φόρμα κρατήσεων, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να αποστείλει αίτημα για το κατάλυμα της επιλογής του, την περίοδο που ενδιαφέρεται να επισκεφθεί τη Μύκονο.

Παράλληλα, παραθέσαμε τις αξιολογήσεις των πελατών, προσδίδοντας αξιοπιστία στην τουριστική επιχείρηση, υποβοηθώντας έτσι την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας και τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων.

Scroll inside to discover
Responsive Design
Online Booking
Client Reviews
Social Feed

Αναμφίβολα μπορώ να πω για μια άριστη συνεργασία

5/ 5stars
silvernoses.com
 • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
 • Δημιουργία Ιστοσελίδας
 • Σχεδιασμός Λογοτύπου
 • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Μια συνεργασία που αξίζει πολύ περισσότερα από 5 αστέρια και αν μπορούσα θα βαθμολογούσα με 10 αστέρια χωρίς αμφιβολία.

Αρχικά να αναφέρω την αμεσότητα και την πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση της εταιρίας @designous, η οποία κάτω από την έμπειρη βοήθεια των συνεργατών της, έδωσε εικόνα στην ιδέα που είχαμε και το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Δεν είναι μόνο η αμεσότητα μιας ολόκληρης ομάδας συνεργατών που είναι πίσω από την @designous αλλά επίσης ο επαγγελματισμός, η δημιουργικότητα, το κόστος για την πραγματοποίηση του προτζεκτ και η αισθητική της εταιρείας και των συνεργατών της που αναμφίβολα μπορώ να πω για μια άριστη συνεργασία.

Ευχαριστώ πολύ όλους σας και τον καθένα σας ξεχωριστά για το υπέροχο αποτέλεσμα, τις ιδέες σας, τις χρήσιμες συμβουλές σας και την όμορφη αυτή συνεργασία.

Νιώθετε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Αίτημα για συνεργασία!

  Press to go back to top
  Είστε ήδη 1 λεπτό στο site μας.
  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας. 😀
  Συνεχίστε!
  Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
  Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
  Μπορούμε να βοηθήσουμε!