Το ζητούμενο

Η δημιουργία ιστοσελίδας για το Made Bride by Antonea, ένα atelier με μοναδικά χειροποίητα νυφικά στην Αθήνα.

Η ιστορία

Το ατελιέ Made Bride by Antonea, έχει διαγράψει μία καταξιωμένη πορεία στο σχεδιασμό και την υψηλή ραπτική νυφικών. Μια ατέλειωτη λίστα από διαφάνειες, κεντήματα και υπέροχα αέρινα υφάσματα, αποθεώνουν την κομψότητα και την πολυτέλεια, μεταμορφώνοντας την ημέρα του γάμου σε ένα αληθινό όνειρο.

Antonea Website 1
Antonea Website 2
Antonea Website 3

Website

Η Δήμητρα Αντωνέα, σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του atelier, θέλοντας να ενισχύσει την εξωστρέφεια και την εικόνα της επιχείρησής της, απευθύνθηκε στο γραφείο μας για τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας.

Κατά τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας για το atelier νυφικών, έμφαση δόθηκε στην αισθητική, τη βέλτιστη λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας τις μοναδικές νυφικές δημιουργίες.

Η βέλτιστη κατηγοριοποίηση καθώς και η σύγχρονη, καθαρή παρουσίαση, τόσο του περιεχομένου όσο και των φωτογραφιών, συντέλεσαν στη δημιουργία μίας καλής πρώτης εντύπωσης στους επισκέπτες.

Η ιστοσελίδα συνολικά πετυχαίνει υψηλή ταχύτητα ανταπόκρισης κατά την πλοήγηση, ενώ προσφέρει ένα ευχάριστο ui & εύχρηστο ux. Παράλληλα, χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παράμετροι ώστε να επιτευχθεί φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Scroll inside to discover

Αναζητάτε

αξιόπιστο συνεργάτη;
Press to go back to top
DESIGNOUS | Creative Agency