Λιάκος Ευθύμιος

Το δικηγορικό γραφείο “ΛΙΑΚΟΣ”, με έδρα την Πτολεμαϊδα, εκπροσωπεί με συνέπεια και επαγγελματισμό τους πελάτες του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Οπτικοποίηση

Η ανταγωνιστική αγορά στο δικηγορικό κλάδο, οδήγησε το δικηγορικό γραφείο στην ανάγκη απόκτησης ενός δυναμικού λογοτύπου, το οποίο θα επικοινωνεί τόσο το λειτούργημα του δικηγόρου όσο και την επωνυμία της επιχείρησης. Στη βάση αυτών, σχεδιάσαμε ένα λογότυπο, που μεταφέρει συναισθήματα που πηγάζουν από τις έννοιες του νόμου, της δικαιοσύνης και της φρόνησης, όροι οι οποίοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το επάγγελμα.

Στο σύνολο του σχεδιασμού της εταιρικής ταυτότητας, χρησιμοποιήσαμε κυρίως το μπλε χρώμα (navy), το οποίο είναι σύμβολο της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας, τη νοημοσύνης και της αλήθειας.

Liakos Law Branding Logo
Η ιδέα
Liakos Law Branding Logo Idea

Για τον σχεδιασμό του λογοτύπου συνδυάσαμε το μοτίβο του αρχαιοελληνικού στύλου, που συνήθως κοσμεί τα κτίρια των δικαστηρίων με τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμου στα αγγλικά (E.L), με τρόπο που να σχηματίζουν το στύλο.

Liakos Law Branding 1
Liakos Law Branding 2

WEBSITE

Η ιστοσελίδα αποτελεί ισχυρό εργαλείο αξιοποίησης του νομικού επαγγέλματος. Για τον σκοπό αυτό, φροντίσαμε ώστε να αναδεικνύονται όλοι οι τομείς δράσεις του δικαίου στους οποίους ειδικεύεται το γραφείο, σχεδιάζοντας μία μοντέρνα και responsive ιστοσελίδα. Η απλότητα στο σχεδιασμό κάνει την εμπειρία του χρήστη ενιαία και ξεκούραστη, εξυπηρετώντας κάθε του ανάγκη. Η επιλεγμένη παλέτα χρωμάτων ενισχύσει την εμπειρία των χρηστών, ενώ τα συμπληρωματικά χρώματα δημιουργούν ισορροπία και αρμονία.

 

Scroll inside to discover
RESPONSIVE DESIGN
UI/UX
BLOG
SERVICES

Μοντέρνα σχεδίαση & άψογο αποτέλεσμα

5/ 5stars
liakos-law.gr
Υπηρεσίες σχεδιασμού & Ιστοσελίδων

Η επιλογή λογότυπου που να εκφράζει ένα δικηγορικό γραφείο είναι δύσκολη υπόθεση. Όμως με τα παιδιά της Designous έγινε εύκολο! Οι προτάσεις τους ήταν φρέσκες, μοντέρνες αλλά παράλληλα δυναμικές, με κύρος.

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινα και με την σχεδίαση της ιστοσελίδας. Ωραία επιλογή χρωμάτων, μοντέρνα σχεδίαση, άψογο αποτέλεσμα.

Τα χρονοδιαγράμματα τηρήθηκαν κατά γράμμα, οι παραδόσεις ήταν στην ώρα τους, ανάλογα με τις επιθυμίες μου. Ευχαριστώ για όλα.

Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας!

Εξυπηρέτηση για εμάς σημαίνει αμεσότητα!

Ζητήστε να σας καλέσουμε!

    Press to go back to top
    Espa Banner