Εταιρική ταυτότητα Ιστοσελίδα

Green Assets Mechanical & Home Solutions

Green Assets

Η εταιρεία GREEN ASSETS, με έδρα την Αθήνα, “χτίζει” τα όνειρά σας, αναλαμβάνοντας μία ευρεία γκάμα μηχανολογικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών, με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Οπτικοποίηση

Σκοπός μας στο σχεδιασμό, ήταν να αποδώσουμε γραφιστικά ένα ιδιαίτερο λογότυπο, κατάλληλο να επικοινωνήσει οπτικά τόσο τον ευρύ χαρακτήρα του επαγγέλματος όσο και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την εταιρεία.

Οι χρωματικές επιλογές βασίστηκαν στην αρχή της Green assets, να υλοποιεί τις μελέτες της με γνώμονα την καινοτομία και την εξοικονόμηση ενέργειας, επιλέγοντας πρωτοποριακά υλικά και κατασκευές υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στο περιβάλλον. Ειδικότερα, το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει την αμεσότητα και την ανάπτυξη, ενώ παράλληλα προδιαθέτει τον θεατή – δέκτη για εμπιστοσύνη στο brand. Το γκρι συμβολίζει την ισορροπία και την πρακτικότητα, στοιχεία που χαρακτιρίζουν την εταιρεία.

Δημιουργία λογοτύπου μηχανολόγου
Η ιδέα
Green Assets Logo Idea

G & A & διαβήτης

Τα αρχικά της επωνυμίας αποτυπώνονται γραφιστικά, συνδυαστικά με το βασικότερο γεωμετρικό όργανο, το διαβήτη, αποκαλύπτοντας τη δραστηριότητα της επιχείρησης.

Green Assets Branding 1
Green Assets Branding 2

WEBSITE

Η ιστοσελίδα για την κατασκευαστική εταιρεία, δημιουργήθηκε ώστε να πληροί όλες τις προδιαγραφές για μία άρτια παρουσία στο διαδίκτυο. Στόχος ήταν να αναδειχθούν οι πολυάριθμες παρεχόμενες υπηρεσίες, με minimal τρόπο και να διασφαλισθεί η ευχάριστη εμπειρία του χρήστη (ux) κατά την πλοήγηση από οποιαδήποτε συσκευή (responsive design).

Scroll inside to discover

Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας!

Εξυπηρέτηση για εμάς σημαίνει αμεσότητα!

Ζητήστε να σας καλέσουμε!

    Press to go back to top
    Espa Banner