Υλοποίηση

Intechrom

Η INTECHROM είναι μια ελληνική βιομηχανία χρωμάτων και βερνικιών, με πάνω από 29 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης πορείας στο χώρο.

Εδρεύει στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και διαθέτει σημαντική τεχνολογική και επιστημονική κατάρτιση που την κάνει να ξεχωρίζει.

Οπτικοποίηση

Η εταιρεία παραγωγής χρωμάτων “Intechrom” μας ανέθεσε την ανανέωση του λογοτύπου και τον εκσυγχρονισμό της εταιρικής ταυτότητας, όπως επίσης και τον επανασχεδιασμό της συσκευασίας όλων των προϊόντων της.

Το γραφείο μας ανέλαβε την ανανέωση του brand, δίνοντας νέο ύφος στο σχεδιασμό του εμπορικού σήματος της επιχείρησης, διατηρώντας όμως στοιχεία από την προηγούμενη εταιρική της ταυτότητα.

Τέλος, αναλάβαμε τη δημιουργία της εταιρικής ιστοσελίδας καθώς και τη διαχείριση των social media της επιχείρησης (Facebook, Instagram).

Intechrom Logo New After
Intechrom Logo Old Before
Intechrom Packaging 4
Intechrom Packaging 5

WEBSITE

Κατά το σχεδιασμό του site για την εταιρεία χρωμάτων Intechrom, συνυπολογίσαμε όλα τα στοιχεία, προκειμένου να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ποιοτικά προϊόντα.

Scroll inside to discover

Εντυπωσιάστηκα με την άμεση ανταπόκρισή τους και τον επαγγελματισμό τους

5/ 5stars
intechrom.gr
 • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
 • Δημιουργία Ιστοσελίδας
 • Σχεδιασμός Συσκευασίας
 • Σχεδιασμός Λογοτύπου
 • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Την ομάδα Designous την γνώρισα αναζητώντας ανθρώπους που θα μπορούσαν να αναπτύξουν την εταιρεία μου συνολικά.

Εντυπωσιάστηκα με την άμεση ανταπόκρισή τους και τον επαγγελματισμό τους. Νέοι άνθρωποι με όρεξη για τη δουλεία τους, προσέγγισαν κάθε project με σοβαρότητα.

Βασίλη και Μαργαρίτα ευχαριστώ για την ωραία μας συνεργασία όπως επίσης ευχαριστώ και την υπόλοιπη ομάδα για την άψογη επικοινωνία.

Νιώθετε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Αίτημα για συνεργασία!

  Press to go back to top
  Είστε ήδη 1 λεπτό στο site μας.
  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας. 😀
  Συνεχίστε!
  Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
  Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
  Μπορούμε να βοηθήσουμε!