Υλοποίηση

MK Events

H Μαρία Σφακιανάκη, wedding planner, οργανώνει international γάμους στη Σαντορίνη, στην Αθήνα και σε ξεχωριστούς προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα πλήρως ενημερωμένο, ανταγωνιστικό και εντυπωσιακό website που θα κάνει τα μελλοντικά ζευγάρια να κλείσουν το γάμο τους ακόμα και από απόσταση.

Οπτικοποίηση

Σε αυτό, συνεισφέραμε και εμείς ως designous σχεδιάζοντας ένα website με αιγαιοπελαγίτικο αέρα. Το στυλ που αποδώσαμε είναι απόλυτα αρμονικό με την καθαρότητα των χρωμάτων ενός νησιώτικου τοπίου. Μικρές πινελιές rose gold και μαύρου – πολύ διακριτικές – υπογραμμίζουν κάποια σημεία του site και σπάνε χρωματικά τα κύρια μοτίβα. Έχουν επιλεχθεί αχνά χρώματα στις γραμματοσειρές, έτσι ώστε να δημιουργούν το αίσθημα της χαλαρότητας και της ηρεμίας στον επισκέπτη.

WEBSITE

Τέλος, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο SEO του site, με λέξεις κλειδιά που τη διαφοροποιούν από τον έντονο ανταγωνισμό και κάνουν το santoweddingsbymk να ξεχωρίζει!

Scroll inside to discover

Είχαμε μία απίστευτη συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό

5/ 5stars
santoweddingsbymk.com
  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
  • Δημιουργία Ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός Λογοτύπου
  • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Μετά από μεγάλη ερευνά στην αγορά όταν γνώρισα τους Designous δίχως δεύτερη σκέψη αποφάσισα να μου αναλάβουν το νέο μου website.

Είχαμε μια απίστευτη συνεργασία και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Τα παιδιά κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή τι είχα στο μυαλό και επιμελήθηκαν και την πιο μικρή ιδιαιτεροτητα που ζήτησα!

Είναι πάρα πολύ τυπικοί όλοι τους, συνεργάσιμοι και αντιλαβανεσαι ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον μέσα από την επικοινωνία μαζί τους αυτό θα πει ομάδα! Η σελίδα ήταν έγκαιρα έτοιμη, πολύ πιο σύντομα από ότι πίστευα.

Νομίζω εγώ τους καθυστέρησα περισσότερο στο να συγκεντρώσω το απαραίτητο υλικό! Συνεχίστε έτσι πάντα δημιουργικοί! Σας ευχαριστώ!

Αναζητάτε

αξιόπιστο συνεργάτη;
Press to go back to top
DESIGNOUS | Creative Agency