gr en

Zodorart Χειροποίητα κοσμήματα

Το ζητούμενο

Ο σχεδιασμός λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας για τη Zodorart, μία επιχείρηση η οποία ασχολείται με τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων.

Η ιστορία

Η Zodorart, αποτελεί οικογενειακό εγχείρημα. Η οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος εδώ και χρόνια.

Χρησιμοποιεί τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την αγάπη της για το αντικείμενο, προσφέροντας μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα όπως κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια με ημιπολύτιμους λίθους, υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Zodorart Branding Packaging5
Zodorart Branding Packaging4

Οπτικοποίηση

Η επωνυμία της επιχείρησης αποτυπώθηκε στο λογότυπο, με χειρόγραφη γραμματοσειρά για να τονιστεί η έννοια του χειροποίητου αλλά και το ρομαντικό ύφος της επιχείρησης. Ένα χρυσό κολιέ σχηματίστηκε με εμφανή τα κουμπώματα στις άκρες του με κρεμαστούς λίθους σε σχήμα καρδιάς, για να προσδώσει άμεση διασύνδεση με το δέσιμο της οικογένειας αλλά και την αξία των κοσμημάτων.

Ως tagline, χρησιμοποιήσαμε τη φράση unique stylish handcrafts, έτσι ώστε να τονίσουμε την μοναδικότητα των χειροποίητων δημιουργιών της επιχείρησης.

Η χρωματική παλέτα αποτελείται από μοβ και γαλάζιες αποχρώσεις, ενώ κυρίαρχο στην τυπογραφία είναι το στοιχείο του χρυσού, το οποίο φανερώνει την πολυτέλεια των κοσμημάτων.

Στο σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας, το σύγχρονο design συναντάει το μάρμαρο ως βάση των περισσότερων εφαρμογών. Τα λουλούδια και οι ημιπολύτιμοι λίθοι προστέθηκαν για να “στολίσουν” και να μεταφέρουν με αμεσότητα τη φιλοσοφία της επιχείρησης.

Sxediasmos Epaggelmatikon Karton
Zodorart Branding Packaging1
Zodorart Branding Packaging6

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αίτημα για συνεργασία!

    Press to go back to top
    Η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας φαίνεται στις αξιολογήσεις τους
    Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
    Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
    Μπορούμε να βοηθήσουμε!