gr en

Το ζητούμενο

Ο επανασχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας, καθώς και ο σχεδιασμός της συσκευασίας για το ζαχαροπλαστείο Έντελβαις, στην Κόρινθο.

Η ιστορία

Από το 1988 έως και σήμερα, η οικογένεια Χαλικιά, συνεχίζει αδιάλειπτα την επιτυχημένη της πορεία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, διατηρώντας αταλάντευτη τη γεύση και την ποιότητα των γλυκών της. Συστατικά της επιτυχίας τους αποτελούν το μεράκι, η αγάπη των ανθρώπων για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και φυσικά οι ολόφρεσκες πρώτες ύλες.

Ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις και τεχνικές στη ζαχαροπλαστική, αξιοποιώντας όμως αρκετά στοιχεία από την παράδοση, για να προσφέρουν ευφάνταστα, λαχταριστά γλυκά που συναρπάζουν και ευφραίνουν κάθε ουρανίσκο. Το ζαχαροπλαστείο Έντελβαις, δικαίως έχει καταφέρει να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του και να αποτελέσει τον απόλυτο γευστικό προορισμό.

Etairiki Tautotita Zaxaroplasteiou
Etairiki Tautotita Zaxaroplastiou (2)

Οπτικοποίηση

Για τον σχεδιασμό του λογοτύπου, χρησιμοποιήθηκαν γραμματοσειρές με πατούρες, οι οποίες υποδηλώνουν την παλαιότητα και διαχρονικότητα της επιχείρησης. Σήμα κατατεθέν του ζαχαροπλαστείου, αποτέλεσαν τα δυο Ε, τα οποία τοποθετήθηκαν αντικριστά, με τρόπο που να απεικονίζουν μία τούρτα. Η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιήθηκε για να ανανεώσει το brand, περικλείει το χάλκινο χρώμα, σε συνδυασμό με ασπρόμαυρα φόντα, δίνοντας στην συσκευασία ένα αριστοκρατικό και εκλεπτυσμένο στυλ.

Τα μοτίβα που περιλαμβάνουν γραμμές, πουά και άλλα γραφικά στοιχεία, προστέθηκαν στην συσκευασία για να προσδώσουν ένα premium και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο ύφος. Ολοκληρώσαμε τον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας με τη δημιουργία ξεχωριστών εικονιδίων, τα οποία αντιστοιχούν στα διάφορα είδη γλυκών του ζαχαροπλαστείου.

Etairiki Tautotita Zaxaroplastiou (3)
Sxediasmos Suskeuasias Zaxaroplasteiou
Etairiki Tautotita Zaxaroplastiou (5)
Etairiki Tautotita Zaxaroplastiou (6)
Ομάδα Designous, σας ευχαριστώ και ανυπομονώ για το επόμενο project!

Ως ζαχαροπλάστης ζω σε ένα σύμπαν που ο χρόνος σταματά μπροστά σε μια μαρίζ, ένα φουέ και πολλή σοκολάτα! Το να συγχρονιστώ με τους ρυθμούς του Designous ήταν για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι.

Η δική μου έννοια του άμεσα, ήταν για το Βασίλη και τη Μαργαρίτα το χθες! Παραπάνω λοιπόν από συνεπείς, φρόντισαν να επικοινωνούν μαζί μου με κάθε μέσο: email, τηλέφωνο, δια ζώσης συνάντηση.

Με μέτριες έως αποτυχημένες αντίστοιχου είδους συνεργασίες στο παρελθόν, φάνηκε γρήγορα ο επαγγελματισμός τους, και το πάθος για ένα τέλειο αποτέλεσμα! Ομάδα Designous, σας ευχαριστώ και ανυπομονώ για το επόμενο project!

Χαλικιά Ιωάννα
Ζαχαροπλαστείο Εντελβάις

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αίτημα για συνεργασία!

    Press to go back to top
    Η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας φαίνεται στις αξιολογήσεις τους
    Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
    Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
    Μπορούμε να βοηθήσουμε!