gr en

My name is Χειροποίητα Δώρα

Υλοποίηση

  • SEO

My name is

Ο επανασχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας και του λογοτύπου του My name is gift shop, ενός καταστήματος που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη και στο Market Place Etsy shop.

Η Μαρία Μπάλτα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος 4 kids Mom, έχοντας αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, στα χειροποίητα και στα προσωποποιημένα είδη δώρων, θέλησε να ανανεώσει την εικόνα της και να δώσει στα προϊόντα της μια ξεχωριστή και εύστοχη εταιρική ταυτότητα, προκειμένου να αποκτήσει εξωστρέφεια (δημιουργία νέου ηλεκτρονικού καταστήματος Etsy).

Οπτικοποίηση

To Designous, αποδέχτηκε την πρόκληση και προχώρησε στον επανασχεδιασμό ενός μοναδικού και χαρακτηριστικού λογοτύπου για το κατάστημα. Λαμβάνοντας υπόψη τις χειροποίητες κατασκευές και τη φύση του αντικειμένου της επιχείρησης, καμβάς της δημιουργίας μας αποτέλεσε το craft μοτίβο. Το γραφικό που χρησιμοποιήθηκε για την αποτύπωση του ονόματος της επιχείρησης, εκφράζει αμεσότητα, απλότητα και τοποθετήθηκε συνειρμικά με την απεικόνιση του φιόγκου έτσι ώστε να παραπέμπει στο δώρο.

Το λογότυπο εφαρμόστηκε στις ετικέτες προϊόντων, τα κουτιά συσκευασίας, τις επαγγελματικές κάρτες καθώς και το ευχαριστήριο σημειώμα συμπληρώνοντας πετυχημένα την επαγγελματική εικόνα της εταιρείας «My name is». Όλες οι εκτυπώσεις, έγιναν σε craft χαρτί και η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιήθηκε, αποτελούνταν από το σκούρο καφέ χρώμα και το χρώμα της μέντας για να συνδυαστούν αρμονικά με όλη τη φιλοσοφία του «My name is».

συσκευασία για κατάστημα δώρων
Etsy Gift Shop Etairiki Tautotita Sxediasmos Suskeuasias (1)
Etsy Gift Shop Etairiki Tautotita Sxediasmos Suskeuasias (5)
packaging for gift shop
Etsy Gift Shop Etairiki Tautotita Sxediasmos Suskeuasias (7)

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αίτημα για συνεργασία!

    Press to go back to top
    Η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας φαίνεται στις αξιολογήσεις τους
    Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
    Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
    Μπορούμε να βοηθήσουμε!