Συσκευασία

Pellini Βαλσάμικο Ξύδι

Το ζητούμενο

Ο σχεδιασμός συσκευασίας για την οξοποιία Pellini.

Η ιστορία

Η εταιρεία Pellini δραστηριοποιείται στην εμπορία κρεμών βαλσαμικού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ονοματοθεσία της επιχείρησης βασίστηκε στο ομώνυμο χωριό που βρίσκεται νότια του Ξυλοκάστρου, στις βορειοανατολικές πλαγιές του όρους Κυλλήνη (Ζήρεια).

Παράγει εξαιρετικής ποιότητας αρτύματα, σε διάφορες απαλές και λεπτές γεύσεις, στη βάση 100% φυσικών χυμών φρούτων, οι οποίες χαρίζουν απίθανη γεύση σε κάθε πιάτο.

Packaging Design For Balsamic Vinegar (2)
Sxediasmos Syskeuasias Valsamikou (3)

Οπτικοποίηση

Ο σχεδιασμός της εμπορικής ετικέτας και της συσκευασίας που ανέλαβε το γραφείο μας, βασίζονται σε ένα πρόσχαρο, παιχνιδιάρικο design, το οποίο ταιριάζει στο ύφος της επιχείρησης.

Τόσο τα χρώματα όσο και η επιλογή της τυπογραφίας, δημιουργούν μία λιτή σειρά ετικετών που στόχο έχουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή.

Προχωρήσαμε στον σχεδιασμό των ετικετών για την οξοποιία Pellini, οπτικοποιώντας τις διαφορετικές γεύσεις που παράγει (ροδάκινο, ρόδι, κράνμπερι, σύκο, πορτοκάλι), στους αντίστοιχους χρωματισμούς των φρούτων.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή και συγχρόνως πρακτική συσκευασία, με ειδικά σχεδιασμένο στόμιο, το οποίο απελευθερώνει τη δημιουργικότητα κάθε σεφ και αξιοποιεί και την τελευταία σταγόνα του περιεχομένου.

Τα προϊόντα αναδεικνύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποκτώντας την επαγγελματική εικόνα αλλά και την εμπορική αξία που τους αξίζει.

Sxediasmos Syskeuasias Valsamikou (4)
Packaging Design For Balsamic Vinegar (1)
Sxediasmos Syskeuasias Valsamikou (6)

Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας!

Εξυπηρέτηση για εμάς σημαίνει αμεσότητα!

Ζητήστε να σας καλέσουμε!

    Press to go back to top
    Espa Banner