Υλοποίηση

Μωραΐτης

Το οινοποιείο Μωραΐτη εδρεύει στη Νεμέα και δραστηριοποιείται στην παραγωγή του αγιωργίτικο κρασιού. Με την παράδοση των ηνίων της διοίκησης στο νεότερο μέλος, το Σταμάτη, ξεκινάει για το οινοποιείο μια εποχή ανανέωσης & εκμοντερνισμού.

Το γραφείο μας ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας του οινοποιείου και το σχεδιασμό της νέας εταιρικής ταυτότητας.

Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας του οινοποιείου βασίστηκε στους χρωματισμούς που χαρακτηρίζουν ένα οινοποιείο αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νεμέας.

Οπτικοποίηση

Στη δομή του website συμπεριλάβαμε όλα αυτά τα sections που έπρεπε να αναφερθούν για το οινοποιείο, όπως η αμπελουργική περιοχή στην οποία ανήκει, οι εγκαταστάσεις και στοιχεία παραγωγής. Εμπλουτίσαμε την ιστοσελίδα με όλες τις πληροφορίες που χρειάζονταν για να δώσουμε έμφαση σε σημαντικά στοιχεία όπως η Νεμέα, η ιστορία αλλά και η οικογενειακή παράδοση του οινοποιείου.

Το στιλ της ιστοσελίδας κινήθηκε σε αρκετά minimal γραμμές με τα απολύτως απαραίτητα να αναφέρονται έτσι ώστε να μην κουράζει τον αναγνώστη και να τον κατατοπίζει. Δεδομένου ότι το οινοποιείο λειτουργεί με προ-παραγγελίες, μέσα από την ειδική φόρμα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους για την πραγματοποίηση της προπαραγγελίας του κρασιού.

Oinopoieia Etairiki Tautotita Website (3)
Oinopoieia Etairiki Tautotita Website (3)
Oinopoieia Etairiki Tautotita Website (3)
Scroll inside to discover

Αυτό που χρειάζεται μια επιχείρηση για την προβολή και την προώθησή της

5/ 5stars
moraitis-winery.gr
  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
  • Δημιουργία Ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός Λογοτύπου
  • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Εξαιρετική συνεργασία και άψογη δουλειά!

Συνεργαστήκαμε για την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας αλλά και website και μπορώ να πω πως είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος.

Άριστο περιβάλλον, επαγγελματισμός, γρήγορη εξυπηρέτηση και πρωτότυπες ιδέες. Αυτό που χρειάζεται μια επιχείρηση για την προβολή και την προώθησή της.

Αναζητάτε

έναν αξιόπιστο συνεργάτη;
Press to go back to top
DESIGNOUS | Creative Agency