Ιστοσελίδα

Ερύμανθος Εμφιάλωση Νερού

Το ζητούμενο

Δημιουργία εταιρικού website για την Βιομηχανία Εμφιάλωσης Νερού Εμφιαλωτική Α.Ε.

Η ιστορία

Η Βιομηχανία Εμφιαλώσεως Νερού με διακριτικό τίτλο Εμφιαλωτική Α.Ε είναι μία ελληνική εταιρεία η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2014 με την παραγωγή και διάθεση στην αγορά του Επιτραπέζιου Νερού Ερύμανθος.

Website

Η διαμόρφωση του εταιρικού site ακολούθησε το μοντέλο λειτουργίας της εταιρείας, δίνοντας έμφαση στην καλή ποιότητα και στην ανθρωποκεντρική της προσέγγιση. Το πληροφοριακό κείμενο εσωκλείει όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία, προβάλλοντας εκτενέστερα τον κοινωνικό της χαρακτήρα. Οι επιλογές της εναλλαγής για υψηλή αντίθεση ή την εναλλαγή μεγέθους γραμμάτων σχεδιασμένες για ΑΜΕΑ ενισχύουν αυτή την οπτική.

Η δομή του site είναι απόλυτα φιλική προς το χρήστη, διευκολύνοντας έτσι την πλοήγηση του αναγνώστη στη σελίδα με απλή και ευκολονόητη γλώσσα με σύντομους και περιεκτικούς τίτλους. Η κατασκευή του website έγινε σε wordpress και η λειτουργία του είναι responsive για όλες τις συσκευές.

Ακολούθησε η δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας Google Adwords καθώς και η δημιουργία και διαχείριση της facebook page.

Scroll inside to discover
Άψογοι επαγγελματίες με εξαιρετική συνέπεια

Άψογοι επαγγελματίες με εξαιρετική συνέπεια σχετικά με τους χρόνους παράδοσης ή υλοποίησης των project που αναλαμβάνουν. Εξίσου σημαντικό πως η ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν είναι σε υψηλά επίπεδα τόσο σε θέματα που αφορούν site, social media κλπ όσο και για το σχεδιασμό πάσης φύσεως λογοτύπου, συσκευασίας ή εντύπου.

Με λίγα λόγια η συνεργασία με την ομάδα του Designous σου δίνει σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις για όλα τα θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της προβολής και της προώθησης της επιχείρησης και των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου.

Νίκος Προβής
Erymanthos Water

Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας!

Εξυπηρέτηση για εμάς σημαίνει αμεσότητα!

Ζητήστε να σας καλέσουμε!

    Press to go back to top
    Espa Banner