Υλοποίηση

Χρήστος Μαυραγάνης

Τη νέα responsive Ιστοσελίδα, το rebranding καθώς και το λογότυπο του εμπιστεύτηκε στην ομάδα μας ο Christos Mavraganis. Το νέο project christosmavraganis.gr έρχεται να ταξιδέψει τα νέα ζευγάρια σε ένα ρομαντικό κόσμο που πρωταγωνιστούν οι ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές ερωτευμένων ανθρώπων. Είναι φωτεινό, μυρίζει φρεσκάδα, καλοκαίρι & θάλασσα. Μετά από μια περιήγηση στο νέο, ανανεωμένο site του φωτογράφου γάμων Christos Mavraganis, νιώθεις ότι μπροστά σου έχει διαδραματιστεί μία ρομαντική ταινία, με ένα παραμυθένιο love story, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στη Σαντορίνη, στη Μύκονο ή στο Παρίσι, που σου αποπνέει χαλάρωση, αισιοδοξία & μεγαλείο απλότητας.

Οπτικοποίηση

Αυτά ήταν τα συναισθήματα που θέλαμε να μεταφέρουμε στον επισκέπτη του site christosmavraganis.gr. Σε αυτό συνετέλεσε αποτελεσματικά και το rebranding που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με τη δημιουργία του website. Το λογότυπο επιμελήθηκε έτσι ώστε να ενσωματωθεί αρμονικά στο ύφος της νέας ιστοσελίδας. Τόσο σε αυτό, όσο και στο site, χρησιμοποιήθηκαν απαλά pastel χρώματα, απλές και λιτές λεπτομέρειες chic γραμματοσειρές και minimal πινελιές. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το άσπρο καθαρό φόντο, που παρουσιάζει την δουλειά του φωτογράφου με ευκρίνεια, συνωμοτούν στο να καλλιεργήσουν στον επισκέπτη το αίσθημα της πραότητας, της ηρεμίας και της γαλήνης. Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιήθηκε στο λογότυπο απεικονίζει την ίδια την υπογραφή του φωτογράφου, σαν ένδειξη προσωπικής σφραγίδας για κάθε φωτογραφικό project που παραδίδει ενώ για το site χρησιμοποιήθηκαν κομψά και elegant μοτίβα.

WEBSITE

Εύκολο scroll & menu, γρήγορες εναλλαγές και ταχύτητα προσθέτουν bonus λειτουργικότητας στο συγκεκριμένο site. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης αρκετά call to actions που προτρέπουν τον επισκέπτη να διαβάσει ή να δει περισσότερα και εν τέλει να επικοινωνήσει με το φωτογράφο.

Scroll inside to discover

Απήλαυσα κάθε στιγμή της μεταξύ μας επικοινωνίας

5/ 5stars
authenticweddings.gr
  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
  • Δημιουργία Ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός Λογοτύπου
  • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Μια ακόμα συναρπαστική συνεργασία με το designous ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Απήλαυσα κάθε στιγμή της μεταξύ μας επικοινωνίας καθώς ήταν άκρως επικοδομητική και ευχάριστη.

Με βοήθησαν πολύ με τις προτάσεις τους και τις συμβουλές τους ως προς την παρουσίαση της δουλειάς μου. Extra bonus αποτελεί η μεγάλη τους γνώση για τις τάσεις στο χώρο της φωτογραφίας, κάτι που με έκανε να αισθανθώ εξαρχής σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι το project παραδόθηκε στην προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης είναι κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα κυρίως από έναν επαγγελματία που η δουλειά του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το διαδίκτυο.

Highly recommended!

Αναζητάτε

αξιόπιστο συνεργάτη;
Press to go back to top
DESIGNOUS | Creative Agency