Εταιρική ταυτότητα Ιστοσελίδα

Μάρκελλος Ελαιοτριβείο

Το ζητούμενο

Ο σχεδιασμός λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας καθώς επίσης και η δημιουργία ιστοσελίδας για το προηγμένο ελαιοτριβείο Μάρκελλος

Η ιστορία

Το ελαιοτριβείο Μάρκελλος, αποτελεί κληρονομιά τεσσάρων γενεών και ήδη από το 1932 αξιοποιεί τον πολυτιμότερο καρπό της ελληνικής γης, την ελιά πάντα με σεβασμό και αγάπη. Με σταθερή φιλοσοφία, η οποία στηρίζεται στην εξαιρετική ποιότητα ελαιολάδου, στα υψηλά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και στις φυσικές καλλιέργειες, κύριος στόχος της επιχείρησης είναι η ανάδειξη και η αναγνώριση του ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου παγκοσμίως.

σχεδιασμός λογοτύπου ελαιοτριβείου
Etairiki Tautotita Elaioladou (1)

Οπτικοποίηση

Ο σχεδιασμός λογοτύπου για το ελαιοτριβείο, δημιουργήθηκε στη βάση του σχήματος του καρπού της ελιάς. Στο εσωτερικό του σχήματος, ενυπάρχει εικονογραφημένο ένα καρποφορημένο κλαδί, το οποίο ολοκληρώνει τη σημειολογία. Το οβάλ ατελές σχήμα, τονίζει το φυσικό προϊόν, ενώ παράλληλα παραπέμπει σε κηλίδα, αρχαίο νόμισμα ή αποτύπωμα σφραγιδόλιθου, έννοιες που προσδίδουν αξιοπιστία και τονίζουν την παράδοση. Το εξωτερικό περίγραμμα, σχεδιάστηκε με τρόπο που να συνδέει και να συμπληρώνει τη συσκευασία του προϊόντος “Soligea” του ελαιοτριβείου.

Το tagline που χρησιμοποιήθηκε για να συνοδεύσει το logo, επικεντρώνεται τόσο στο προϊόν, όσο και στο έτος ίδρυσης της επιχείρησης.

Η εταιρική ταυτότητα για το ελαιοτριβείο, σχεδιάστηκε στους χρωματισμούς του πράσινου και του λευκού τονίζοντας έτσι το στοιχείο της φύσης και της αναζωογόνησης.

Website Elaioladou (2)
Scroll inside to discover
Etairiki Tautotita Elaioladou (4)

Website

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το ελαιοτριβείο Μάρκελλος, σχεδιάστηκε ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του πελάτη και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες προβολής της επιχείρησης ενώ πληροί όλες τις προδιαγραφές μίας ολοκληρωμένης εταιρικής σελίδας.

Στο markellos-olive.gr εφαρμόσαμε σύγχρονο, minimal και καθαρό design, με αρκετό white space, έτσι ώστε ο χρήστης να βρίσκει αυτό που θέλει με ένα κλικ. Ευανάγνωστες γραμματοσειρές, εικόνες και περιεχόμενο, παρουσιάζουν αναλυτικά τη φιλοσοφία της επιχείρησης και τα προϊόντα ενώ συμβάλλουν στο σωστά οργανωμένο user interface και στο καλό user experience.

Επιπροσθέτως, η ιστοσελίδα είναι 100% responsive σε όλες τις οθόνες με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο scroll.

Etairiki Tautotita Elaioladou (5)
Etairiki Tautotita Elaioladou (6)
Εξαιρετικό επίπεδο οργάνωσης και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Συνεργάστηκα με την ομάδα των Designous με σκοπό την δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας και του site της εταιρείας μου. Έμεινα ευχαριστημένος με τον επαγγελματισμό τους, τις δημιουργικές τους ιδέες και την συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Εξαιρετικό επίπεδο οργάνωσης και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Νικόλαος Μάρκελλος
Ελαιοτριβείο Μάρκελλος

Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας!

Εξυπηρέτηση για εμάς σημαίνει αμεσότητα!

Ζητήστε να σας καλέσουμε!

    Press to go back to top
    Espa Banner