gr en

Chicard Γυναικεία ένδυση

Το ζητούμενο

H δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) για την επιχείρηση chicard.gr, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας μόδας.

Η ιστορία

Η εταιρεία Chicard είναι μία βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων, τα οποία δημιουργεί και προμηθεύει σε επιλεγμένα καταστήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Συλλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες από όλη την Ευρώπη και μελετά κάθε στάδιο της παραγωγής ενδελεχώς, προκειμένου να παραδώσει στο γυναικείο φύλο, τα βέλτιστα.

Τα ρούχα τα οποία σχεδιάζει, απευθύνονται σε δραστήριες, σύγχρονες γυναίκες διαφόρων ηλικιών, με ιδιαίτερη αισθητική, οι οποίες θέλουν να ξεχωρίζουν. Εξυμνεί το γυναικείο φύλο με μοναδικά κομμάτια, ικανά να φορεθούν όλες τις ώρες και για οποιαδήποτε περίσταση.

Chicard Fashionshop Designous Website 1
Chicard Fashionshop Designous Website 4
Chicard Fashionshop Designous Website 2

Website

Το Designous, ανέλαβε με ιδιαίτερη χαρά τη δημιουργία του eshop chicard.gr έχοντας ως γνώμονα τη φιλοσοφία και το εκλεπτυσμένο ύφος του καταστήματος. Το ηλεκτρονικό κατάστημα, σχεδιάστηκε με τρόπο που να τονίζει τη μοναδικότητα των χειροποίητων και ξεχωριστών δημιουργιών, προβάλλοντας με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο τις συνθέσεις, τα χρώματα και την ποιότητα των ενδυμάτων.

Το λευκό background, ισορροπεί ανάμεσα σε ένα απόλυτα δομημένο αποτέλεσμα και την αίσθηση της καθαρότητας και του καλαίσθητου design ενώ πληροί όλες τις προδιαγραφές για μια 100% responsive εμπειρία. Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων ανάλογα με το μέγεθος, το χρώμα, τον τύπο αλλά και τα φίλτρα τιμής και ταξινόμησης, που έχουν τοποθετηθεί, κάνουν την περιήγηση στο eshop ακόμη πιο εύκολη για τον επισκέπτη. Παράλληλα χρησιμοποιήθηκαν τα κατάλληλα Call to Action buttons, προκειμένου να αποτελέσουν δέλεαρ για τον επισκέπτη-καταναλωτή για να προβείς στις επιθυμητές ενέργειες.

Chicard Fashionshop Designous Website 3
Η ομάδα είναι ικανότατη, απόλυτα επαγγελματική, με φρέσκες ιδέες

To Designous team ήταν καταπληκτικό με όλη την σημασία της λέξεως.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε για το brand μας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα είναι minimal, φιλικό στο κοινό και που να αντιπροσωπεύει το στιλ της εταιρίας μας.

Τις επιθυμίες και τις σκέψεις μας η ομάδα της Designous τις έκανε πραγματικότητα. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν δίπλα μας λύνοντας μας απορίες, βελτιώνοντας βασικές αισθητικές και λειτουργικές λεπτομέρειες του site και το βασικότερο δημιούργησε ένα site το οποίο μας αντιπροσωπεύει και είναι κάτι παραπάνω από αντάξιο των προσδοκιών μας. Η ομάδα είναι ικανότατη, απόλυτα επαγγελματική, με φρέσκες ιδέες και το βασικότερο πρόθυμη στο να σε βοηθήσει με ότι και αν προκύψει.

Μπράβο στα παιδιά, ελπίζω να έχουν τα καλύτερα γιατί πραγματικά τους αξίζει!

Τόνια Τσάμη
Ιδιοκτήτρια Chicard Fashion

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αίτημα για συνεργασία!

  Press to go back to top
  Είστε ήδη 1 λεπτό στο site μας.
  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας. 😀
  Συνεχίστε!
  Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
  Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
  Μπορούμε να βοηθήσουμε!