H δημιουργία ιστοσελίδας περνάει από μια ακολουθία διαδικασιών ώστε να προσφέρει μία εύκολη και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Στο Designous, αναλύουμε στρατηγικά κάθε project, σχεδιάζοντας το ανάλογο ux & ui, εξασφαλίζοντας τίποτα λιγότερο από ένα αψεγάδιαστο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα.

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης και άρτια σχεδιασμένες, εκπληρώνοντας τους στόχους της εκάστοτε επιχείρησης. Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι κάθε φορά μοναδική, καθώς διαμορφώνονται ως επί το πλείστον custom, αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία και τις ανάγκες του brand.

Για τη δημιουργία ιστοσελίδας οι τιμές ποικίλουν, ανάλογα με τον όγκο δουλειάς και τις απαιτήσεις του εκάστοτε project σε κείμενα, γραφικά κ.α.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας, χαρακτηρίζεται από διαδραστικότητα και άριστο responsiveness τόσο σε κινητά όσο και σε tablets ή desktops ενώ φροντίζουμε επίσης για την ολοκληρωμένη υποστήριξη της λειτουργίας των ιστοσελίδων (support).

Η μεθοδολογία

Τα βήματα της αποτελεσματικής οργάνωσης.
1.

Πρώτη επικοινωνία

Η πρώτη επαφή με τον πελάτη, πραγματοποιείται είτε στο γραφείο μας, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά (email, skype, viber κ.α).

Η πρώτη επικοινωνία, αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς αδημονούμε να γνωρίσουμε τον άνθρωπο πίσω από την ιδέα, αλλά και εκείνος να γνωρίσει εμάς.

Συλλέγουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις οποίες αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βοηθάμε τον πελάτη να ορίσει σφαιρικά την ταυτότητα της δουλειάς του.

2.

Κοστολόγηση

Έχοντας λάβει τις κατευθυντήριες γραμμές από τον πελάτη, προχωράμε στην εκτίμηση κόστους του χρόνου υλοποίησης του project.

Φροντίζουμε πάντα ώστε το κόστος να ισούται με το όφελος και για τα δυο μέρη.

Το συμφωνητικό συνεργασίας στέλνεται με email και περιγράφει τους όρους και τα βήματα της συνεργασίας.
Η αποδοχή από τον πελάτη γίνεται εγγράφως και μετά την κατάθεση προκαταβολής ξεκινούν οι εργασίες.

3.

Οργάνωση υλικού

Μετά από ενδελεχή έρευνα, ξεκινάμε να οργανώνουμε το υλικό που συγκεντρώσαμε και το υλικό που έχει να μας στείλει ο πελάτης (φωτογραφίες, κείμενα, προϊόντα κ.α).

Τα αρχεία αποθηκεύονται σε cloud και τα μοιραζόμαστε με τον πελάτη, έτσι ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στο υλικό, χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάσσουμε δεκάδες email για τη συγκέντρωση του υλικού.

Στη συνέχεια διαμορφώνουμε τα κατάλληλα sitemaps, σχεδιάζοντας αρχικά στο χέρι και μετά σε ηλεκτρονική μορφή, τα οποία δίνουμε στον πελάτη για την πρώτη έγκριση, πριν προχωρήσουμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας.

4.

Σχεδιασμός

Στη φάση του σχεδιασμού & της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, επιλέγουμε τη δομή πάνω στην οποία θα βασιστούμε και έχουμε προσυμφωνήσει με τον πελάτη.

Εισάγουμε τις γραμματοσειρές και τα χρώματα προερχόμενα από την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας, φροντίζοντας να βρίσκονται σε πλήρη αλληλουχία μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες στο website θα προέρχονται από κάποια φωτογράφηση, ή από το διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε τα εικονίδια που θα κάνουν την ιστοσελίδα ιδιαίτερη και αρμονική με το ύφος της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε το κατάλληλο background έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι ευανάγνωστη και καθαρή.

Στην περίπτωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, φροντίζουμε ώστε ο χρήστης να πραγματοποιεί εύκολα μια αγορά.

5.

Παρουσίαση

Αφού έχουμε ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα, πραγματοποιούμε εκτενή έλεγχο σε όλη τη δομή της ιστοσελίδας και έπειτα την παρουσιάζουμε στον πελάτη.

Η ιστοσελίδα ή το eshop, έχουν δημιουργηθεί στη βάση όσων έχουμε συζητήσει στις επαφές μας με τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και προσέχουμε ώστε το design της ιστοσελίδας να είναι καλαίσθητο και μοντέρνο.

Στο στάδιο της παρουσίασης, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προβεί σε τυχόν μικρές τροποποιήσεις του περιεχομένου έτσι ώστε να προσαρμόζεται ακριβώς στην επιχείρησή σου.

Επιπλέον, ζητούμε από τον πελάτη να πραγματοποιήσει και από τη δική του πλευρά εκτενή έλεγχο σε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία παράλειψη και αν θέλει να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα.

6.

Βελτιστοποίηση

Έχοντας ολοκληρώσει και τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωρούμε στη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας αλλά και στον τελικό έλεγχο για το SEO και τα keywords, έτσι ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να πληροί τα κριτήρια των μηχανών αναζήτησης.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε τεχνικό έλεγχο σε όλες τις συσκευές για να είναι 100% responsive και να προσφέρει στο χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να τον κάνει να αλληλεπιδράσει και να φτάσει στο επιθυμητό για την επιχείρηση σημείο (UI), μέσω των κατάλληλων Call To Action buttons.

Συχνές ερωτήσεις

Λύστε όλες σας τις απορίες

Γιατί να δημιουργήσω ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου;

Το ερώτημα είναι γιατί δεν έχετε ήδη ιστοσελίδα;! Σύγχρονη ιστοσελίδα = Σύγχρονη επιχείρηση. Μία άρτια σχεδιασμένη ιστοσελίδα, γίνεται αυτομάτως εργαλείο ανάδειξης της δουλειάς σας στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά, μιλώντας για εσάς 24/7, 365 μέρες το χρόνο.

Γιατί αξίζει η δημιουργία ενός e-shop;

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί μια σοφή επιχειρηματική κίνηση για τους επαγγελματίες που θέλουν να διατηρούν online ένα κατάστημα 24/7 με χαμηλό κόστος.

Θα μπορείτε να παρουσιάζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, πέραν της τοπικής αγοράς, δημιουργώντας ένα νέο κανάλι εισερχόμενων πωλήσεων, ενισχύοντας παράλληλα την απήχηση του brand σας στην αγορά.

Μπορείτε να εγγυηθείτε την αύξηση των πωλήσεών μου, μέσω του e-shop μου;

Το σημαντικότερο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για πώληση από μόνο του και σε αυτό στοχεύουμε ως Designous. Για να το επιτύχουμε, δημιουργούμε ένα e-shop με ελκυστικό design που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να παρουσιάζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Εξίσου σημαντική είναι η εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση, σωστή προώθηση προσφορών και φυσικά μια επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία. Αξιοποιώντας τις παραπάνω παραμέτρους, και με γνώμονα την ποιότητα του brand σας, συμβάλλουμε στη διαδικασία αύξησης των πωλήσεων σας.

Θα είναι εύκολο να πραγματοποιώ αλλαγές στην ιστοσελίδα μου;

Ασφαλώς, δημιουργούμε τις ιστοσελίδες/e-shop σε WordPress που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό, να επεξεργάζεστε και να προσθέτετε περιεχόμενο (άρθρα, εικόνες, βίντεο κλπ.). Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, σας δίνουμε online γραπτές οδηγίες και σας εκπαιδεύουμε live για τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας ή του e-shop.

Ένας γνωστός μου, προθυμοποιήθηκε να μου φτιάξει την ιστοσελίδα μου δωρεάν ή σε πολύ χαμηλό κόστος. Γιατί να επιλέξω το γραφείο σας και όχι εκείνον;

Το ότι κάποιος μπορεί να αναλάβει τη δημιουργία ιστοσελίδας δωρεάν, δεν σημαίνει ότι αυτή θα είναι και ποιοτική ή ότι μπορεί να την κάνει σωστά, πόσο μάλλον αν δεν είναι επαγγελματίας και αν δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία. Πολλοί ισχυρίζονται πως κατασκευάζουν ιστοσελίδες, αλλά στην πραγματικότητα ελάχιστοι το κάνουν επιτυχημένα. Το να αναθέσετε την ιστοσελίδα σας σε κάποιον με μικρή εμπειρία ή ερασιτέχνη, σίγουρα θα σας κοστίσει πολύ χρόνο, χαμένα χρήματα και κακή διαδικτυακή εμφάνιση.

Στο Designous, η σύγχρονη αντίληψή μας στο web design, μας κάνει να σχεδιάζουμε ή να ανανεώνουμε τη διαδικτυακή σας παρουσία με τρόπο που να σας διαφοροποιεί και να εξασφαλίζει την επιτυχία του εγχειρήματός σας. Το website σας θα ξεχωρίζει και θα διαθέτει το σωστό ux design, έτσι ώστε ο επισκέπτης να καθοδηγείται αβίαστα κατά τη διάρκεια της πλοήγησής του, από οποιαδήποτε συσκευή.

Ποιο είναι το κόστος που θα επωμισθώ για τη δημιουργία ιστοσελίδας ή e-shop;

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς εκτιμώντας τις ανάγκες της ιστοσελίδας ή του e-shop που θα δημιουργήσουμε για εσάς, θα σας δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση κόστους, ανάλογη της εργασίας και των απαιτήσεών σας.

Με ποια είδη επιχειρήσεων συνεργάζεται το γραφείο σας;

Η πλειοψηφία των πελατών μας, είναι μεσαίες, μικρές και ατομικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εμπορικές επιχειρήσεις, startups, τεχνικές εταιρείες και επιχειρήσεις εστίασης, είναι μερικοί από τους κλάδους με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Προσεγγίζουμε όμως με τον ίδιο επαγγελματισμό, κάθε νέα εργασία σχεδιασμού από οποιονδήποτε κλάδο.

Τί παραπάνω προσφέρει το γραφείο σας από άλλα γραφεία;

Στο Designous, σεβόμαστε το όραμα και τις αξίες της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι να μετουσιώσουμε τη φιλοσοφία σας, σε χρηστικό μήνυμα επικοινωνίας, απαράμιλλου design. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, οργάνωση και με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης κάθε project.

Είμαστε δίπλα σας και κατά τη φάση υλοποίησης του project αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του. Θέλουμε η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια και κάνουμε τα μέγιστα για να είστε πλήρως ικανοποιημένοι.

Σε πόσο διάστημα θα έχω τα πρώτα σχέδια του project μου.

Το μέγιστο προβλεπόμενο διάστημα παρουσίασης των σχεδίων είναι έως 6 εβδομάδες, αρκεί κι εσείς να είστε πλήρως έτοιμοι με την οργάνωση του υλικού και άμεσα διαθέσιμοι στην επικοινωνία.

Μετά την παρουσίαση των σχεδίων και τις απαραίτητες διορθώσεις, σε διάστημα 2 εβδομάδων, θα έχετε παραλάβει τα τελικά σχέδια. Φροντίζουμε ώστε να είμαστε πάντα on time, συνεπείς στις μεταξύ μας υποχρεώσεις ώστε να διασφαλίσουμε μια υπέροχη συνεργασία.

Αν δεν με ικανοποιεί πλήρως το τελικό αποτέλεσμα τι κάνουμε;

Με το κατάλληλο brief, την επικοινωνία και το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε πριν το σχεδιασμό, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ύφος και τις προτιμήσεις σας.

Έτσι το περιθώριο απόκλισης, είναι πολύ μικρό. Αλλά ακόμη και αν υπάρξει, θα εργαστούμε μαζί για να έχετε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως.

Σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της εργασίας που θα σχεδιάσετε για την επιχείρησή μου;

Με την παράδοση του project και την εξόφλησή του, σας παραδίδονται όλα τα τελικά αρχεία και τα δικαιώματα χρήσης. Αυτό που δημιουργούμε είναι εξατομικευμένο για εσάς, εκφράζει την επιχείρησή σας και μπορεί να δώσει αξία μόνο σε εσάς.

Μπορεί το γραφείο σας να αναλάβει το support της ιστοσελίδας μου;

Ασφαλώς, μετά το σχεδιασμό, μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την ενημερωμένη. Στο Designous, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο άμεσης επίλυσης τεχνικών θεμάτων.

Η επιχείρησή μου βρίσκεται σε άλλη πόλη, θα είναι εύκολη η συνεργασία μας;

Πραγματικά θα συνεργαστούμε σαν να ήμασταν στο ίδιο γραφείο. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία project, τόσο για επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, όσο και για επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Πλέον, το 90% της επικοινωνίας μας, γίνεται μέσω email, τηλεφώνου, Skype ή Viber.

Τί πρέπει να κάνω για να προχωρήσει άμεσα η συνεργασία μας;

Αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε το project σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Εμείς θα οργανώσουμε το υλικό και θα προγραμματίσουμε τα στάδια υλοποίησης της εργασίας, θέτοντας συγχρόνως και τις βάσεις μιας υγιούς και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Νιώθετε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Αίτημα για συνεργασία!

  γραφίστας Aθήνα

  Kalliston
  Cafe Bar

  Λογότυπο για αγρόκτημα

  Tegaia
  Κτήμα Κυριακούλη

  Visionaire Cover

  Visionaire Mykonos
  Lifestyle Management

  Press to go back to top
  Είστε ήδη 1 λεπτό στο site μας.
  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας. 😀
  Συνεχίστε!
  Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
  Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
  Μπορούμε να βοηθήσουμε!