Δημιουργία ιστοσελίδας

Δείτε σχετικά έργα

Εταιρική ιστοσελίδα
Eshop
Πολύγλωσση ιστοσελίδα
100% Responsive websites
Blogs

Η ιστοσελίδα είναι μια αξιόλογη επαγγελματική επένδυση. Απαιτεί δουλειά και δέσμευση ώστε να παραμείνει ασφαλής, ενημερωμένη και στη σωστή κατάσταση. Ακριβώς για αυτό, διασφαλίζουμε ότι θα σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να τονίζει τη διαφορετικότητά σας και να μετατραπούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σε πελάτες.

Η ομάδα μας καθορίζει τα χαρακτηριστικά, τις λειτουργίες και τη δομή της ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας σύγχρονο design για τη δημιουργία high-end websites για άριστη λειτουργία σε κινητά, tablets & desktop.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (SEO), προκειμένου να αυξηθεί το ποσοστό των επισκεπτών και να εκπληρωθούν οι στόχοι σας. Παράλληλα, είναι μοναδικές γιατί γίνονται ως επί το πλείστον custom, αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία της επιχείρησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μεθοδολογία

Πρώτη επικοινωνία

1.

Η πρώτη επαφή με τον πελάτη, πραγματοποιείται είτε στο γραφείο μας, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά (email, skype, viber κ.α).

Η πρώτη επικοινωνία, αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς αδημονούμε να γνωρίσουμε τον άνθρωπο πίσω από την ιδέα, αλλά και εκείνος να γνωρίσει εμάς.

Συλλέγουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις οποίες αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βοηθάμε τον πελάτη να ορίσει σφαιρικά την ταυτότητα της δουλειάς του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κοστολόγηση

2.

Έχοντας λάβει τις κατευθυντήριες γραμμές από τον πελάτη, προχωράμε στην εκτίμηση κόστους του χρόνου υλοποίησης του project.

Φροντίζουμε πάντα ώστε το κόστος να ισούται με το όφελος και για τα δυο μέρη.

Το συμφωνητικό συνεργασίας στέλνεται με email και περιγράφει τους όρους και τα βήματα της συνεργασίας.
Η αποδοχή από τον πελάτη γίνεται εγγράφως και μετά την κατάθεση προκαταβολής ξεκινούν οι εργασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οργάνωση υλικού

3.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, ξεκινάμε να οργανώνουμε το υλικό που συγκεντρώσαμε και το υλικό που έχει να μας στείλει ο πελάτης (φωτογραφίες, κείμενα, προϊόντα κ.α).

Τα αρχεία αποθηκεύονται σε cloud και τα μοιραζόμαστε με τον πελάτη, έτσι ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στο υλικό, χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάσσουμε δεκάδες email για τη συγκέντρωση του υλικού.

Στη συνέχεια διαμορφώνουμε τα κατάλληλα sitemaps, σχεδιάζοντας αρχικά στο χέρι και μετά σε ηλεκτρονική μορφή, τα οποία δίνουμε στον πελάτη για την πρώτη έγκριση, πριν προχωρήσουμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχεδιασμός

4.

Στη φάση του σχεδιασμού & της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, επιλέγουμε τη δομή πάνω στην οποία θα βασιστούμε και έχουμε προσυμφωνήσει με τον πελάτη.

Εισάγουμε τις γραμματοσειρές και τα χρώματα προερχόμενα από την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας, φροντίζοντας να βρίσκονται σε πλήρη αλληλουχία μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες στο website θα προέρχονται από κάποια φωτογράφηση, ή από το διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε τα εικονίδια που θα κάνουν την ιστοσελίδα ιδιαίτερη και αρμονική με το ύφος της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε το κατάλληλο background έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι ευανάγνωστη και καθαρή.

Στην περίπτωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, φροντίζουμε ώστε ο χρήστης να πραγματοποιεί εύκολα μια αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρουσίαση

5.

Αφού έχουμε ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα, πραγματοποιούμε εκτενή έλεγχο σε όλη τη δομή της ιστοσελίδας και έπειτα την παρουσιάζουμε στον πελάτη.

Η ιστοσελίδα ή το eshop, έχουν δημιουργηθεί στη βάση όσων έχουμε συζητήσει στις επαφές μας με τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και προσέχουμε ώστε το design της ιστοσελίδας να είναι καλαίσθητο και μοντέρνο.

Στο στάδιο της παρουσίασης, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προβεί σε τυχόν μικρές τροποποιήσεις του περιεχομένου έτσι ώστε να προσαρμόζεται ακριβώς στην επιχείρησή σου.

Επιπλέον, ζητούμε από τον πελάτη να πραγματοποιήσει και από τη δική του πλευρά εκτενή έλεγχο σε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία παράληψη και αν θέλει να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βελτιστοποίηση

6.

Έχοντας ολοκληρώσει και τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωρούμε στη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας αλλά και στον τελικό έλεγχο για το SEO και τα keywords, έτσι ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να πληροί τα κριτήρια των μηχανών αναζήτησης.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε τεχνικό έλεγχο σε όλες τις συσκευές για να είναι 100% responsive και να προσφέρει στο χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να τον κάνει να αλληλεπιδράσει και να φτάσει στο επιθυμητό για την επιχείρηση σημείο (UI), μέσω των κατάλληλων Call To Action buttons.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζητάτε

έναν αξιόπιστο συνεργάτη;
Press to go back to top
DESIGNOUS | Creative Agency