gr en

H δημιουργία ιστοσελίδας περνάει από μια ακολουθία διαδικασιών, ώστε να προσφέρει μία εύκολη και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας, χαρακτηρίζεται από διαδραστικότητα και άριστο responsiveness τόσο σε κινητά όσο και σε tablets ή desktops, ενώ φροντίζουμε επίσης για την ολοκληρωμένη υποστήριξη της λειτουργίας των ιστοσελίδων (support).

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Στο Designous, αναλύουμε στρατηγικά κάθε project, σχεδιάζοντας το ανάλογο ux & ui, εξασφαλίζοντας τίποτα λιγότερο από ένα αψεγάδιαστο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα.

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης και άρτια σχεδιασμένες, εκπληρώνοντας τους στόχους της εκάστοτε επιχείρησης. Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι κάθε φορά μοναδική, καθώς διαμορφώνονται ως επί το πλείστον custom, αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία και τις ανάγκες του brand.

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Για τη δημιουργία ιστοσελίδας οι τιμές ποικίλουν, ανάλογα με τον όγκο δουλειάς και τις απαιτήσεις του εκάστοτε project σε κείμενα, γραφικά κ.α.

Η μεθοδολογία

Τα βήματα της αποτελεσματικής οργάνωσης.
1.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Η πρώτη επαφή με τον πελάτη, πραγματοποιείται είτε στο γραφείο μας, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά (email, skype, viber κ.α).

Η πρώτη επικοινωνία, αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς αδημονούμε να γνωρίσουμε τον άνθρωπο πίσω από την ιδέα, αλλά και εκείνος να γνωρίσει εμάς.

Συλλέγουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις οποίες αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βοηθάμε τον πελάτη να ορίσει σφαιρικά την ταυτότητα της δουλειάς του.

2.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΑΘΕΣΗ

Έχοντας λάβει τις κατευθυντήριες γραμμές από τον πελάτη, προχωράμε στην εκτίμηση κόστους του χρόνου υλοποίησης του project.

Φροντίζουμε πάντα ώστε το κόστος να ισούται με το όφελος και για τα δυο μέρη.

Το συμφωνητικό συνεργασίας στέλνεται με email και περιγράφει τους όρους και τα βήματα της συνεργασίας.
Η αποδοχή από τον πελάτη γίνεται εγγράφως και μετά την κατάθεση προκαταβολής ξεκινούν οι εργασίες.

3.

BRIEFING/ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο (brief), ο πελάτης παραθέτει τις επιθυμίες του. Στη συνέχεια οργανώνουμε το υλικό (φωτογραφίες, κείμενα κ.α). Τα αρχεία αποθηκεύονται σε cloud και τα μοιραζόμαστε με τον πελάτη για άμεση πρόσβαση. Στη συνέχεια, διαμορφώνουμε sitemap και wireframe, τα οποία παρουσιάζουμε στον πελάτη για έλεγχο και έγκριση.

4.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το τμήμα σχεδιασμού επιλέγει γραμματοσειρές, χρώματα, φωτογραφίες και εικονίδια, τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα στο brand. Σχεδιάζουμε custom, minimal και μοντέρνες ιστοσελίδες, εναρμονισμένες με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

5.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Πραγματοποιούμε εκτενή έλεγχο στο website πριν το παρουσιάσουμε στον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, φροντίζοντας το design να είναι καλαίσθητο και μοντέρνο και λειτουργικό. Εδώ, ο πελάτης μπορεί να προβεί σε τυχόν μικρές τροποποιήσεις.

6.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωράμε στις τελικές διορθώσεις του website. Πραγματοποιούμε ελέγχους σε όλες τις συσκευές, ώστε να είναι 100% responsive και να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να φτάνει ο χρήσης στο επιθυμητό σημείο (UI).

Συχνές ερωτήσεις

Λύστε όλες σας τις απορίες

Γιατί να δημιουργήσω ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου;

Το ερώτημα είναι γιατί δεν έχετε ήδη ιστοσελίδα;! Σύγχρονη ιστοσελίδα = Σύγχρονη επιχείρηση. Μία άρτια σχεδιασμένη ιστοσελίδα, γίνεται αυτομάτως εργαλείο ανάδειξης της δουλειάς σας στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά, μιλώντας για εσάς 24/7, 365 μέρες το χρόνο.

Μπορείτε να εγγυηθείτε την αύξηση της επισκεψιμότητας στο site μου

Το σημαντικότερο για μία ιστοσελίδα, είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την επίτευξη των στόχων σας, από μόνο του, σε αυτό στοχεύουμε ως Designous. Για να το επιτύχουμε, δημιουργούμε μία ιστοσελίδα με ελκυστικό design που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να παρουσιάζει την επιχείρησή σας, εσάς ή και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Εξίσου σημαντική είναι η εύκολη πλοήγηση, η σωστή προώθηση υπηρεσειών και η καθοδήγηση με Call to actions. Αξιοποιώντας τις παραπάνω παραμέτρους, και με γνώμονα την ποιότητα του brand σας, συμβάλλουμε στη διαδικασία αύξησης των μετατροπών του website σας.

Θα είναι εύκολο να πραγματοποιώ αλλαγές στην ιστοσελίδα μου;

Ασφαλώς, δημιουργούμε τις ιστοσελίδες σε WordPress που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό, να επεξεργάζεστε και να προσθέτετε περιεχόμενο (άρθρα, εικόνες, βίντεο κλπ.). Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, σας δίνουμε online γραπτές οδηγίες και σας εκπαιδεύουμε live για τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας.

Ένας γνωστός μου, προθυμοποιήθηκε να μου φτιάξει την ιστοσελίδα μου δωρεάν ή σε πολύ χαμηλό κόστος. Γιατί να επιλέξω το γραφείο σας και όχι εκείνον;

Το ότι κάποιος μπορεί να αναλάβει τη δημιουργία ιστοσελίδας δωρεάν, δεν σημαίνει ότι αυτή θα είναι και ποιοτική ή ότι μπορεί να την κάνει σωστά, πόσο μάλλον αν δεν είναι επαγγελματίας και αν δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία. Πολλοί ισχυρίζονται πως κατασκευάζουν ιστοσελίδες, αλλά στην πραγματικότητα ελάχιστοι το κάνουν επιτυχημένα. Το να αναθέσετε την ιστοσελίδα σας σε κάποιον με μικρή εμπειρία ή ερασιτέχνη, σίγουρα θα σας κοστίσει πολύ χρόνο, χαμένα χρήματα και κακή διαδικτυακή εμφάνιση.

Στο Designous, η σύγχρονη αντίληψή μας στο web design, μας κάνει να σχεδιάζουμε ή να ανανεώνουμε τη διαδικτυακή σας παρουσία με τρόπο που να σας διαφοροποιεί και να εξασφαλίζει την επιτυχία του εγχειρήματός σας. Το website σας θα ξεχωρίζει και θα διαθέτει το σωστό ux design, έτσι ώστε ο επισκέπτης να καθοδηγείται αβίαστα κατά τη διάρκεια της πλοήγησής του, από οποιαδήποτε συσκευή.

Ποιο είναι το κόστος που θα επωμισθώ για τη δημιουργία ιστοσελίδας;

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς εκτιμώντας τις ανάγκες της ιστοσελίδας που θα δημιουργήσουμε για εσάς, θα σας δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση κόστους, ανάλογη της εργασίας και των απαιτήσεών σας.

Με ποια είδη επιχειρήσεων συνεργάζεται το γραφείο σας;

Η πλειοψηφία των πελατών μας, είναι μεσαίες, μικρές και ατομικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εμπορικές επιχειρήσεις, startups, τεχνικές εταιρείες και επιχειρήσεις εστίασης, είναι μερικοί από τους κλάδους με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Προσεγγίζουμε όμως με τον ίδιο επαγγελματισμό, κάθε νέα εργασία σχεδιασμού από οποιονδήποτε κλάδο.

Τί παραπάνω προσφέρει το γραφείο σας από άλλα γραφεία;

Στο Designous, σεβόμαστε το όραμα και τις αξίες της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι να μετουσιώσουμε τη φιλοσοφία σας, σε χρηστικό μήνυμα επικοινωνίας, απαράμιλλου design. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, οργάνωση και με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης κάθε project.

Είμαστε δίπλα σας και κατά τη φάση υλοποίησης του project αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του. Θέλουμε η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια και κάνουμε τα μέγιστα για να είστε πλήρως ικανοποιημένοι.

Σε πόσο διάστημα θα έχω τα πρώτα σχέδια του project μου.

Το μέγιστο προβλεπόμενο διάστημα παρουσίασης των σχεδίων είναι έως 6 εβδομάδες, αρκεί κι εσείς να είστε πλήρως έτοιμοι με την οργάνωση του υλικού και άμεσα διαθέσιμοι στην επικοινωνία.

Μετά την παρουσίαση των σχεδίων και τις απαραίτητες διορθώσεις, σε διάστημα 2 εβδομάδων, θα έχετε παραλάβει τα τελικά σχέδια. Φροντίζουμε ώστε να είμαστε πάντα on time, συνεπείς στις μεταξύ μας υποχρεώσεις ώστε να διασφαλίσουμε μια υπέροχη συνεργασία.

Αν δεν με ικανοποιεί πλήρως το τελικό αποτέλεσμα τι κάνουμε;

Με το κατάλληλο brief, την επικοινωνία και το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε πριν το σχεδιασμό, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ύφος και τις προτιμήσεις σας.

Έτσι το περιθώριο απόκλισης, είναι πολύ μικρό. Αλλά ακόμη και αν υπάρξει, θα εργαστούμε μαζί για να έχετε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως.

Σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της εργασίας που θα σχεδιάσετε για την επιχείρησή μου;

Με την παράδοση του project και την εξόφλησή του, σας παραδίδονται όλα τα τελικά αρχεία και τα δικαιώματα χρήσης. Αυτό που δημιουργούμε είναι εξατομικευμένο για εσάς, εκφράζει την επιχείρησή σας και μπορεί να δώσει αξία μόνο σε εσάς.

Μπορεί το γραφείο σας να αναλάβει το support της ιστοσελίδας μου;

Ασφαλώς, μετά το σχεδιασμό, μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την ενημερωμένη. Στο Designous, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο άμεσης επίλυσης τεχνικών θεμάτων.

Η επιχείρησή μου βρίσκεται σε άλλη πόλη, θα είναι εύκολη η συνεργασία μας;

Πραγματικά θα συνεργαστούμε σαν να ήμασταν στο ίδιο γραφείο. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία project, τόσο για επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, όσο και για επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Πλέον, το 90% της επικοινωνίας μας, γίνεται μέσω email, τηλεφώνου, Skype ή Viber.

Τί πρέπει να κάνω για να προχωρήσει άμεσα η συνεργασία μας;

Αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε το project σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Εμείς θα οργανώσουμε το υλικό και θα προγραμματίσουμε τα στάδια υλοποίησης της εργασίας, θέτοντας συγχρόνως και τις βάσεις μιας υγιούς και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αίτημα για συνεργασία!

  branding ξενοδοχείου

  Anthemis
  Ξενοδοχείο

  Eliros A Touch Of Quality - Designous Branding | Website Pr

  Eliros
  Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

  branding για ψυχολόγο

  VK – Vasilis Konstantinidis
  Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής

  Valar Preview

  Valar
  Τεχνική Εταιρεία

  ιστοσελίδα για ξενοδοχείο

  GG Hotels
  Ξενοδοχείο

  Galazio Serifos Branding

  Galazio Serifos
  Luxury Suites

  Press to go back to top
  Η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας φαίνεται στις αξιολογήσεις τους
  Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
  Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
  Μπορούμε να βοηθήσουμε!