gr en

Δημιουργία Eshop

Δείτε σχετικά έργα

Eshop development
Web development
Web design

Κατασκευή Eshop

Η δημιουργία eshop με custom σχεδίαση προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες μιας επιχείρησης, ενδυναμώνει την προβολή σε ένα διευρυμένο κοινό, ενισχύει την εμπιστοσύνη και παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης πέραν της τοπικής αγοράς.

Η δημιουργία eshop είναι το πρώτο βήμα για την αύξηση των online πωλήσεων μιας επιχείρησης. Υψηλή αισθητική, ταχύτητα και ευκολία στην πλοήγηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα eshop ώστε να είναι επιτυχημένο και να προσεγγίζει πελάτες.

Δημιουργία Eshop σε WooCommerce

Στο Designous εξειδικευόμαστε στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) σε WordPress – WooCommerce με custom σχεδίαση. Με γνώμονα την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την αστείρευτη φαντασία μας δημιουργούμε eshop που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και επιφέρουν αποτελέσματα.

Η μεθοδολογία

Τα βήματα της αποτελεσματικής οργάνωσης.
1.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Η πρώτη επαφή με τον πελάτη, πραγματοποιείται είτε στο γραφείο μας, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά (email, skype, viber κ.α).

Η πρώτη επικοινωνία, αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς αδημονούμε να γνωρίσουμε τον άνθρωπο πίσω από την ιδέα, αλλά και εκείνος να γνωρίσει εμάς.

Συλλέγουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις οποίες αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βοηθάμε τον πελάτη να ορίσει σφαιρικά την ταυτότητα της δουλειάς του.

2.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΑΘΕΣΗ

Έχοντας λάβει τις κατευθυντήριες γραμμές από τον πελάτη, προχωράμε στην εκτίμηση κόστους του χρόνου υλοποίησης του project.

Φροντίζουμε πάντα ώστε το κόστος να ισούται με το όφελος και για τα δυο μέρη.

Το συμφωνητικό συνεργασίας στέλνεται με email και περιγράφει τους όρους και τα βήματα της συνεργασίας.
Η αποδοχή από τον πελάτη γίνεται εγγράφως και μετά την κατάθεση προκαταβολής ξεκινούν οι εργασίες.

3.

BRIEFING/ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο (brief), ο πελάτης παραθέτει τις επιθυμίες του. Στη συνέχεια οργανώνουμε το υλικό (φωτογραφίες, κείμενα κ.α). Τα αρχεία αποθηκεύονται σε cloud και τα μοιραζόμαστε με τον πελάτη για άμεση πρόσβαση. Στη συνέχεια, διαμορφώνουμε sitemap και wireframe, τα οποία παρουσιάζουμε στον πελάτη για έλεγχο και έγκριση.

4.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το τμήμα σχεδιασμού επιλέγει γραμματοσειρές, χρώματα, φωτογραφίες και εικονίδια, τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα στο brand. Σχεδιάζουμε custom, minimal και μοντέρνα e-shop, εναρμονισμένα με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

5.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Πραγματοποιούμε εκτενή έλεγχο στο e-shop πριν το παρουσιάσουμε στον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, φροντίζοντας το design να είναι καλαίσθητο και μοντέρνο και λειτουργικό. Εδώ, ο πελάτης μπορεί να προβεί σε τυχόν μικρές τροποποιήσεις.

6.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωράμε στις τελικές διορθώσεις του e-shop. Πραγματοποιούμε ελέγχους σε όλες τις συσκευές, ώστε να είναι 100% responsive και να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να φτάνει ο χρήσης στο επιθυμητό σημείο (UI).

Συχνές ερωτήσεις

Λύστε όλες σας τις απορίες

Γιατί αξίζει η κατασκευή ενός eshop;

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί μια σοφή επιχειρηματική κίνηση για τους επαγγελματίες που θέλουν να διατηρούν online ένα κατάστημα 24/7 με χαμηλό κόστος.

Θα μπορείτε να παρουσιάζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, πέραν της τοπικής αγοράς, δημιουργώντας ένα νέο κανάλι εισερχόμενων πωλήσεων, ενισχύοντας παράλληλα την απήχηση του brand σας στην αγορά.

Μπορείτε να εγγυηθείτε την αύξηση των πωλήσεών μου, μέσω του e-shop μου;

Το σημαντικότερο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για πώληση από μόνο του και σε αυτό στοχεύουμε ως Designous. Για να το επιτύχουμε, δημιουργούμε ένα eshop με ελκυστικό design που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να παρουσιάζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Εξίσου σημαντική είναι η εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση, σωστή προώθηση προσφορών και φυσικά μια επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία. Αξιοποιώντας τις παραπάνω παραμέτρους, και με γνώμονα την ποιότητα του brand σας, συμβάλλουμε στη διαδικασία αύξησης των πωλήσεων σας.

Θα είναι εύκολο να πραγματοποιώ αλλαγές στο e-shop μου;

Ασφαλώς. Η κατασκευή eshop σε WordPress σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό, να επεξεργάζεστε και να προσθέτετε περιεχόμενο (άρθρα, εικόνες, βίντεο κλπ.). Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, σας δίνουμε online γραπτές οδηγίες και σας εκπαιδεύουμε live για τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας ή του eshop.

Ένας γνωστός μου, προθυμοποιήθηκε να μου φτιάξει το e-shop μου δωρεάν ή σε πολύ χαμηλό κόστος. Γιατί να επιλέξω το γραφείο σας και όχι εκείνον;

Το ότι κάποιος μπορεί να αναλάβει τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος δωρεάν, δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι και ποιοτικό ή ότι μπορεί να το κάνει σωστά, πόσο μάλλον αν δεν είναι επαγγελματίας και αν δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία. Πολλοί ισχυρίζονται πως κατασκευάζουν e-shops, αλλά στην πραγματικότητα ελάχιστοι το κάνουν επιτυχημένα. Το να αναθέσετε τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε κάποιον με μικρή εμπειρία ή ερασιτέχνη, σίγουρα θα σας κοστίσει πολύ χρόνο, χαμένα χρήματα και κακή διαδικτυακή εμφάνιση.

Στο Designous, η σύγχρονη αντίληψή μας στο e-shop design, μας κάνει να σχεδιάζουμε ή να ανανεώνουμε τη διαδικτυακή σας παρουσία με τρόπο που να σας διαφοροποιεί και να εξασφαλίζει την επιτυχία του εγχειρήματός σας. Το e-shop σας θα ξεχωρίζει και θα διαθέτει το σωστό ux design, έτσι ώστε ο επισκέπτης-καταναλωτής να καθοδηγείται αβίαστα κατά τη διάρκεια της πλοήγησής του, από οποιαδήποτε συσκευή.

Ποιο είναι το κόστος που θα επωμισθώ για τη δημιουργία e-shop;

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς εκτιμώντας τις ανάγκες του eshop που θα δημιουργήσουμε για εσάς, θα σας δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση κόστους, ανάλογη της εργασίας και των απαιτήσεών σας.

Με ποια είδη επιχειρήσεων συνεργάζεται το γραφείο σας;

Η πλειοψηφία των πελατών μας, είναι μεσαίες, μικρές και ατομικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εμπορικές επιχειρήσεις, startups, τεχνικές εταιρείες και επιχειρήσεις εστίασης, είναι μερικοί από τους κλάδους με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Προσεγγίζουμε όμως με τον ίδιο επαγγελματισμό, κάθε νέα εργασία σχεδιασμού από οποιονδήποτε κλάδο.

Τί παραπάνω προσφέρει το γραφείο σας από άλλα γραφεία;

Στο Designous, σεβόμαστε το όραμα και τις αξίες της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι να μετουσιώσουμε τη φιλοσοφία σας, σε χρηστικό μήνυμα επικοινωνίας, απαράμιλλου design. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, οργάνωση και με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης κάθε project.

Είμαστε δίπλα σας και κατά τη φάση υλοποίησης του project αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του. Θέλουμε η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια και κάνουμε τα μέγιστα για να είστε πλήρως ικανοποιημένοι.

Σε πόσο διάστημα θα έχω τα πρώτα σχέδια του project μου.

Το μέγιστο προβλεπόμενο διάστημα παρουσίασης των σχεδίων είναι έως 6 εβδομάδες, αρκεί κι εσείς να είστε πλήρως έτοιμοι με την οργάνωση του υλικού και άμεσα διαθέσιμοι στην επικοινωνία.

Μετά την παρουσίαση των σχεδίων και τις απαραίτητες διορθώσεις, σε διάστημα 2 εβδομάδων, θα έχετε παραλάβει τα τελικά σχέδια. Φροντίζουμε ώστε να είμαστε πάντα on time, συνεπείς στις μεταξύ μας υποχρεώσεις ώστε να διασφαλίσουμε μια υπέροχη συνεργασία.

Αν δεν με ικανοποιεί πλήρως το τελικό αποτέλεσμα τι κάνουμε;

Με το κατάλληλο brief, την επικοινωνία και το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε πριν το σχεδιασμό, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ύφος και τις προτιμήσεις σας.

Έτσι το περιθώριο απόκλισης, είναι πολύ μικρό. Αλλά ακόμη και αν υπάρξει, θα εργαστούμε μαζί για να έχετε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως.

Σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της εργασίας που θα σχεδιάσετε για την επιχείρησή μου;

Με την παράδοση του project και την εξόφλησή του, σας παραδίδονται όλα τα τελικά αρχεία και τα δικαιώματα χρήσης. Αυτό που δημιουργούμε είναι εξατομικευμένο για εσάς, εκφράζει την επιχείρησή σας και μπορεί να δώσει αξία μόνο σε εσάς.

Μπορεί το γραφείο σας να αναλάβει το support της ιστοσελίδας μου;

Ασφαλώς, μετά το σχεδιασμό, μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την ενημερωμένη. Στο Designous, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο άμεσης επίλυσης τεχνικών θεμάτων.

Η επιχείρησή μου βρίσκεται σε άλλη πόλη, θα είναι εύκολη η συνεργασία μας;

Πραγματικά θα συνεργαστούμε σαν να ήμασταν στο ίδιο γραφείο. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία project, τόσο για επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, όσο και για επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Πλέον, το 90% της επικοινωνίας μας, γίνεται μέσω email, τηλεφώνου, Skype ή Viber.

Τί πρέπει να κάνω για να προχωρήσει άμεσα η συνεργασία μας;

Αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε το project σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Εμείς θα οργανώσουμε το υλικό και θα προγραμματίσουμε τα στάδια υλοποίησης της εργασίας, θέτοντας συγχρόνως και τις βάσεις μιας υγιούς και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αίτημα για συνεργασία!

  Elegant Yarns Project Cover

  Mariquita
  Γυναικεία ένδυση

  δημιουργία e-shop

  Hanger Boutique
  Κατάστημα ρούχων

  Project Cover

  Silver Silk
  Μεταξένια μαντήλια

  Press to go back to top
  Η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας φαίνεται στις αξιολογήσεις τους
  Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
  Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
  Μπορούμε να βοηθήσουμε!