gr en

Website σε 1 μήνα;! – Κι όμως γίνεται!

Στο παρόν άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τη μεθοδολογία την οποία ακολουθούμε ως Designous και καταφέρνουμε εντός 30 ημερών να παραδίδουμε ένα ολοκληρωμένο website.

Και τώρα θα αναρωτιέστε μα σε 1 μήνα;

Ναι! Με τη σωστή οργάνωση όλα είναι εφικτά!

Δημιουργία website – Στάδια

How we do it:
9+1 στάδια για την απόλυτη επιτυχία:

 • 1ο στάδιο: Πρώτη γνωριμία – hello
  Αρχικά, ορίζουμε ένα ραντεβού / meeting με τον πελάτη, όπου έπειτα από ενδελεχή συζήτηση, συλλέγουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης.
 • 2ο στάδιο: Αποδοχή προσφοράς – I do
  Στη συνέχεια, αφού γίνει αποδοχή της προσφοράς και των όρων συνεργασίας, ο πελάτης λαμβάνει το χρονοδιάγραμμα *(βλέπε εικόνα), στο οποίο θα βασιστούμε, ώστε να γνωρίζει και ο ίδιος, ανά πάσα στιγμή, σε τι φάση βρισκόμαστε.
 • 3ο στάδιο: Αποστολή brief – keep in touch
  Μέσα από ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο (brief), ο πελάτης παραθέτει τις επιθυμίες του, σχετικά με τη δημιουργία website (εντός 2 ημερών). Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί του για διευκρινίσεις. Σε αυτό το στάδιο προχωράμε στην αγορά domain name αν δεν υπάρχει και στην αλλαγή nameservers (εντός 1 ημέρας).
 • 4ο στάδιο: Οργάνωση υλικού – on schedule
  Οργανώνουμε το υλικό και διαμορφώνουμε sitemap και wireframe, τα οποία παρουσιάζουμε στον πελάτη για έγκριση και αλλαγές, τα οποία γίνονται εντός 2 ημερών για να είμαστε on schedule.
  Ο πελάτης, σε αυτή τη φάση, μας αποστέλλει λογότυπο, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα για το blog, newsletters και ό,τι άλλο υπάρχει διαθέσιμο (εντός 7 ημερών). Μοιραζόμαστε τα αρχεία σε κοινόχρηστους φακέλους στο Google Drive, προς διευκόλυνση δική μας αλλά και δική του.
  Αυτό το στάδιο είναι κρίσιμο, καθώς για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, απαιτείται η έγκαιρη παροχή όλου του υλικού από τον πελάτη. Συνήθως εδώ παρατηρείται κωλυσιεργία και αναβλητικότητα.
 • 5ο στάδιο: Σχεδιασμός – details matter
  Εδώ, το αρμόδιο τμήμα, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, επιλέγοντας γραμματοσειρές, χρώματα, φωτογραφίες και εικονίδια, προσαρμοσμένα στο brand. Στο σημείο αυτό, η κάθε λεπτομέρεια μετράει. Παρουσιάζονται γραφικά και layout (εντός 7 ημερών) και γίνονται σχόλια και αλλαγές σε αυτά (εντός 3 ημερών). Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη, καθόλη τη φάση του σχεδιασμού.
 • 6ο στάδιο: Υλοποίηση – time for coding
  Σε αυτό το στάδιο, τα ηνία παίρνει το τμήμα του web design. Κατα τον σχεδιασμό,  δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, φροντίζοντας ώστε το design να είναι καλαίσθητο, μοντέρνο και λειτουργικό.
 • 7ο στάδιο: Παρουσίαση – first impression
  Αφού πραγματοποιήσουμε εκτενή έλεγχο στο website/eshop, το παρουσιάζουμε στον πελάτη για μία πρώτη εντύπωση. Εδώ, ο πελάτης μπορεί να προβεί σε διορθώσεις, έλεγχο λειτουργικότητας, σχόλια και έγκριση της τελικής μορφής.
 • 8ο στάδιο: Τελικές διορθώσεις – final countdown
  Έπειτα και από τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωράμε στις τελικές διορθώσεις. Πραγματοποιούμε ελέγχους σε όλες τις συσκευές, ώστε το site να είναι 100% responsive και να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.
 • 9ο στάδιο: Εκπαίδευση – made easy
  Στο στάδιο αυτό, εκπαιδεύουμε βήμα-βήμα τον πελάτη στη διαχείριση του website/eshop του, δείχνοντάς του όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει (key points) με τον πιο εύκολο και πρακτικό τρόπο για να είναι στο χέρι του η διαχείριση.
 • 10ο στάδιο: Παράδοση – launch
  Ολοκλήρωση και παράδοση του έργου στον πελάτη. Εδώ φτάνουμε στο τέλος, όπου ουσιαστικά η ιδέα παίρνει την οριστική της μορφή και “λανσάρεται” στην online αγορά.
δημιουργία website
Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης έργου


Όλα τα άνωθι στάδια είναι προαπαιτούμενα για την απρόσκοπτη συνεργασία και on time παράδοση του project.

Γιατί εμάς;

Στο Designous, σχεδιάζουμε custom, minimal και μοντέρνες ιστοσελίδες, εναρμονισμένες με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

We have the know-how.

•❯ Θέλετε ένα νέο website/eshop με γρήγορη και επαγγελματική δουλειά; We can help!

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αίτημα για συνεργασία!

  Press to go back to top
  Είστε ήδη 1 λεπτό στο site μας.
  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας. 😀
  Συνεχίστε!
  Συμπληρώσατε 2 λεπτά περιήγησης.
  Βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;
  Μπορούμε να βοηθήσουμε!