Διαχείριση λογαριασμών social media

Η σωστή διαχείριση λογαριασμών social media είναι το κλειδί για την αύξηση αναγνωρισιμότητας μιας επιχείρησης.

Κάθε σύγχρονος επαγγελματίας γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία ολοκληρωμένη στρατηγική social media στοχεύει στην προσέλκυση, ανάπτυξη και συντήρηση του πελατολογίου της.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook Instagram για να προωθήσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους. Ωστόσο δεν αρκεί απλώς μία παρουσία στα social media. Χρειάζεται ο σχεδιασμός από επαγγελματίες μιας συνολικής στρατηγικής για τη διαχείριση λογαριασμών social media, που θα αφορά στις πλατφόρμες δραστηριοποίησης, στη διαμόρφωση κοινών, στη δημιουργία περιεχομένου, στην επεξεργασία των γραφιστικών & στη δημιουργία διαφημίσεων.

Αναλαμβάνουμε αποτελεσματικά τη διαχείριση λογαριασμών social media

Χώροι εστίασης, εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είναι μερικοί από τους κλάδους που τα έχουν ανάγκη και βλέπουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη, από τη χρήση αυτών.

Social media isn’t about creating a great brand. It’s about acting as if you already have one.
Jeremy Waite

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζεται η επιχείρησή μου social media;

Η ανάγκη προβολής μίας επιχείρησης στα social media είναι επιτακτική, καθώς είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε νέους πελάτες, να διαφοροποιηθείτε έναντι του ανταγωνισμού, να ενδυναμώσετε το brand σας, να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες και να γίνεται πιο ορατοί στις μηχανές αναζήτησης.

Πρέπει να έχω ήδη λογαριασμό στα social media;

Όχι δεν χρειάζεται. Μπορούμε να τους δημιουργούμε εμείς για εσάς, προκειμένου να στηθεί από την αρχή σωστά και μεθοδευμένα η νέα σας επαγγελματική σελίδα. Εσείς επιλέξτε μόνο που θέλετε να έχετε παρουσία (Facebook, Instagram, Google, Pinterest, TripAdvisor) και αφήστε σε εμάς τα επόμενα βήματα.

Αν διαχειρίζομαι το προσωπικό μου προφίλ, θα μπορώ να διαχειριστώ μόνος/η μου και την εταιρική μου σελίδα;

Σίγουρα δεν υπάρχει κανείς άλλος, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα την επιχείρησή σας από εσάς. Ωστόσο, ελάχιστοι καταφέρνουν να το κάνουν μόνοι τους σωστά και επαγγελματικά.

Μία ομάδα όπως εμείς, μπορεί να κάνει πράγματα που ένας απλός χρήστης των social media δεν μπορεί, όπως να επιλέξει το σωστό κοινό για προβολή των δημοσιεύσεων, να χρησιμοποιήσει εύστοχο περιεχόμενο και κείμενα, να δημιουργήσει γραφικά ή βίντεο, να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, να δαπανίσει σωστά τα ποσά για χορηγούμενες διαφημίσεις και πάνω από όλα να το κάνει όλα αυτά με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Μπορείτε να εγγυηθείτε αύξηση των πωλήσεων;

Τα social media συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας, της αναγνωσιμότητας ενός brand και της πιστότητας (loyalty) των πελατών.

Εμείς από την πλευρά μας, αξιοποιούμε όλη μας την τεχνογνωσία, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα, την επαφή με τον πελάτη. Έπειτα είναι στη δική σας ευχέρεια, να μετατρέψετε το νέο σας κοινό σε ικανοποιημένους και επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Θα πρέπει να εγκρίνω συνεχώς τα posts που θα αναρτάτε;

Για τις πρώτες εβδομάδες της συνεργασίας μας, όλες οι δημοσιεύσεις, θα σας παρουσιάζονται και θα προγραμματίζονται εγκαίρως, προκειμένου να έχουμε την τελική σας έγκριση.

Με αυτή τη διαδικασία, θα μπορέσουμε να καθορίσουμε το ύφος στο οποίο θα στηριχτεί η διαχείριση των δικών σας social media. Στη συνέχεια, η διαδικασία θα ακολουθείται στη βάση όσων έχουμε συζητήσει, επομένως δεν θα χρειάζονται επιπλέον διορθώσεις από εσάς.

Πως γνωρίζετε τι είδους περιεχόμενο πρέπει να δημοσιεύετε στα επαγγελματικά μου προφίλ;

Απαραίτητη προϋπόθεση για να αναλάβουμε τη διαχείριση των social media, είναι να πραγματοποιήσουμε ενδελεχή έρευνα για τον κλάδο δραστηριοποίησής σας και τον ανταγωνισμό.

Έπειτα, χαράσσουμε συγκεκριμένη στρατηγική αναφορικά με το περιεχόμενο που θα αναρτάται. Το κάθε post αποτελεί προϊόν μελέτης και έμπνευσης και είναι up to date. Αυθεντικό περιεχόμενο, hashtags, links και εντυπωσιακά γραφικά, απογειώνουν τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Υπάρχει κάποια ελάχιστη περίοδος χρήσης των πακέτων;

Η ελάχιστη περίοδος που προβλέπεται προκειμένου να έχετε απτά αποτελέσματα, είναι οι 4 μήνες. Μέσα σε αυτό το εύλογο χρονικό διάστημα θα μπορούμε κι εμείς να εφαρμόσουμε τις κατάλληλες μεθόδους, προκειμένου να υπάρχει μια σταθερά ανοδική πορεία για την επιχείρησή σας.

Απαιτείται χορηγούμενη διαφήμιση για κάθε post;

Μία δημοσίευση, προκειμένου να προβληθεί σε περισσότερα άτομα και δη στα σωστά άτομα, τα οποία θα αλληλεπιδράσουν, χρειάζεται μία μικρή ώθηση.

Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες targeting που παρέχει η χορηγούμενη διαφήμιση στα social media, καθίσταται ιδιαίτερα αποτελεσματική, ιδίως σε branding ή awareness campaigns. Με την κατάλληλη στόχευση και τη σωστή κατανομή του διαθέσιμου budget, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Τι παραπάνω προσφέρει το γραφείο σας από άλλα γραφεία ή από έναν freelancer,

Στο Designous, σεβόμαστε τις επιθυμίες και τους στόχους σας και αναλύουμε τη μεθοδολογία που θα οδηγήσει την επιχείρησή σας, μέσω των υπηρεσιών μας, σε μία επιτυχημένη πορεία. Συνδυάζουμε digital marketing και graphic design παρέχοντας λύσεις βασισμένες σε αποτελεσματική και δοκιμασμένη στρατηγική.

Τι πρέπει να κάνω για να προχωρήσει άμεσα η συνεργασία μας;

Αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε το project σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Εμείς θα οργανώσουμε το υλικό και θα προγραμματίσουμε τα στάδια υλοποίησης της εργασίας, θέτοντας συγχρόνως και τις βάσεις μιας υγιούς και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Νιώθετε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Αίτημα για συνεργασία!

    Press to go back to top
    Espa Banner