BRANDING + PACKAGING + WEB DESIGN

PACKAGING

Μέσω της διαδικασίας του σχεδιασμού συσκευασίας, δημιουργούμε μια ξεχωριστή προσωπικότητα για το brand σας με μια προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας συσκευασία, η οποία κεντρίζει την προσοχή και οδηγεί σε πωλήσεις.

Ο σχεδιασμός των συσκευασιών, αποτελεί μια μείξη τέχνης και επιστήμης. Το σχέδιο θα πρέπει να παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να ενημερώνει τους πελάτες σχετικά με τις τεχνικές πληροφορίες και τα οφέλη αγοράς του brand, να τους δείχνει με σαφήνεια τα συστατικά και να τους ενημερώσει για τυχόν λανθασμένη χρήση. Την ίδια χρονική στιγμή, φανερώνει τα καλλιτεχνικά στοιχεία έτσι ώστε να δημιουργήσει μια καλή πρώτη εντύπωση.

Η προσέγγιση του γραφείου μας, είναι να περιγράψει την ιστορία πίσω από την εταιρεία σας μέσω της διαδικασίας του σχεδιασμού της συσκευασίας. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από πεπειραμένους γραφίστες, συνδυάζει τη δημιουργικότητα με τη στρατηγική γνώση της παραγωγής και διασφαλίζει τη σωστή διεκπεραίωση όλων εκείνων των απαραίτητων στοιχείων που συντελούν στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού σχεδιασμού. Είμαστε ικανοί να κατανοήσουμε άμεσα το όραμα σας και να το μεταμορφώσουμε σε ένα όμορφο σχέδιο που θα μαγνητίζει το βλέμμα. Λαμβάνουμε όλες τις αποφάσεις σχετικά με τα χαρτιά, τα φινιρίσματα, τα υλικά χειρισμού, τους χρωματισμούς που συνδυάζονται για να φέρουν τα προϊόντα σας στη ζωή. Εξασφαλίζουμε τη μεγιστοποίηση της επένδυσης πάνω στο σχεδιασμό συσκευασίας, δημιουργώντας μια προηγμένη εμπειρία για τον πελάτη.

Show more

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

1. Πρώτη επικοινωνία

Η πρώτη επαφή με τους πελάτες μας, πραγματοποιείται είτε στην έδρα του γραφείου μας, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά (email, skype, viber κ.α).

Η πρώτη αυτή επαφή, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για εμάς, καθώς αδυμονούμε να γνωρίσουμε τον άνθρωπο πίσω από την ιδέα.

Λαμβάνουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις οποίες αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βοηθάμε τον πελάτη να ορίσει σφαιρικά την ταυτότητα του προϊόντος του.

Show more

2. Κοστολόγηση

Έχοντας λάβει τις κατευθυντήριες γραμμές από τον πελάτη, προχωράμε στη διαδικασία εκτίμησης του κόστους και του χρόνου υλοποίησης του project.

Συζητάμε εκτενέστερα και φροντίζουμε ώστε το κόστος να ισούται με το όφελος και για τα δύο μέρη.

Η αναλυτική εκτίμηση του έργου, στέλνεται με email και έχει τη μορφή συμφωνητικού συνεργασίας όπου εκεί περιγράφονται όλοι οι όροι και τα βήματα της συνεργασίας.

Show more

3. Briefing

Έπειτα από την αποδοχή της προσφοράς, μεταβαίνουμε στο στάδιο της ανάλυσης του project.

Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και διαμορφώνουμε λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης, έχοντας ως παράμετρο τον υφιστάμενο ανταγωνισμό της αγοράς.

Αναλύουμε και εξετάζουμε όλες τις πλευρές του έργου, παραθέτοντας την καλύτερη δυνατή λύση για τους πελάτες μας.

Αν ο πελάτης δεν έχει αποφασίσει ήδη για την ονοματοθεσία του προϊόντος του και αφού μας ζητηθεί, αναλαμβάνουμε να προτείνουμε εμείς ιδέες σχετικά με την ονομασία του.

Show more

4. Σχεδιασμός

Έχοντας αξιοποιήσει τα έως τώρα δεδομένα και με γνώμονα πάντα τις απαιτήσεις του πελάτη, δίνουμε μορφή στην ιδέα.

Στόχος μας, η ανάπτυξη στρατηγικής του προϊόντος προκειμένου να δημιουργηθεί μια καινοτόμα προϊοντική συσκευασία. Πραγματοποιούμε ενδελεχή έρευνα ανταγωνισμού και μεταβαίνουμε στο σχεδιασμό της συσκευασίας για την ανάδειξη του προϊόντος.

Στη συνέχεια δημιουργούμε τη συσκευασία εκείνη που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ξεχωρίζει στο ράφι και να κάνει τον καταναλωτή να επιθυμεί να αγοράσει το προϊόν.

Show more

5. Παρουσίαση

Στηριζόμενοι στα στοιχεία που έχουμε επιλέξει από κοινού με τον πελάτη (packaging design brief), παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας, οι οποίες θα μπορούν να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το προϊόν του πελάτη.

Οι συνηθέστερες εφαρμογές στο σχεδιασμό προϊοντικής συσκευασίας είναι: ετικέτες προϊόντων, τσάντα συσκευασίας, κουτί συσκευασίας, χαρτί περιτυλίγματος, μπουκάλι συσκευασίας και διάφορες άλλες εφαρμογές, ανάλογα το προϊόν.

Show more

6. Παράδοση

Αφού ολοκληρωθεί η παρουσίαση των προτάσεων, δίνουμε στον πελάτη το χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να καταλήξει σε μια από τις λύσεις που του έχουμε παραθέσει ή να ζητήσει τυχόν τροποποιήσεις στα σχέδια έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένα ακριβώς στο δικό του προϊόν και να τον ικανοποιούν στο έπακρο.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς τις υποδείξεις του, εφόσον προκύψουν, προσαρμόζουμε και τα σχέδια ανάλογα, για να επιτευχθεί το βέλτιστο για αυτόν αποτέλεσμα.
Μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και αν ο πελάτης επιθυμεί, μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη επιμέλεια της εκτύπωσης των προϊόντων συσκευασίας.

Show more

Πιστεύετε πως η μεθοδολογία & η οργάνωση είναι σημαντικά σε ένα project;

Press to go back to top