BRANDING + PACKAGING + WEB DESIGN

WEB DESIGN

Η κατασκευή ιστοσελίδας με σκοπό να είναι πλήρως αντιπροσωπευτική για εσάς, είναι ένα ζήτημα που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν.

Η ιστοσελίδα σας είναι μια αξιόλογη επαγγελματική επένδυση. Απαιτεί μια δέσμευση να παραμείνει ασφαλής, ενημερωμένη και στην σωστή κατάσταση. Ακριβώς για αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι θα σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζει την διαφορετικότητά σας, να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και να μετατραπούν οι πελάτες σας σε πιστοί ακόλουθοι.

Η ομάδα μας, καθορίζει τα χαρακτηριστικά, τις λειτουργίες και τη δομή, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και δημιουργώντας αποτελεσματικούς ιστότοπους που να ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες των πελατών σας. Δημιουργούν high-end σχέδια για κινητά, tablet & desktop με στρατηγικές ιδέες για την δημιουργία μεγαλύτερου brand engagement, υψηλότερες μετατροπές και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Το γραφείο μας, επικεντρώνεται σε λειτουργικά αλλά συγχρόνως όμορφα σχέδια, εμπλουτισμένα με αξέχαστες εμπειρίες ιστοτόπων. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σας και να ενσωματώσουμε νέες λειτουργίες του ιστοτόπου, οι οποίες θα συνεχίσουν να αναβαθμίζουν και να επεκτείνουν την ιστοσελίδα.

Οι ιστοσελίδες μας, έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που να είναι συμβατές με τα κινητά τηλέφωνα έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η διαδικτυακή τους προβολή. Είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO), προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε λάθος, να αυξηθεί το ποσοστό των επισκεπτών και να εκπληρωθούν οι στόχοι σας. Παράλληλα, είναι μοναδικές καθώς αντικατοπτρίζουν τις ειδικές ανάγκες σας και την προσωπικότητά σας και ασφαλώς το σχέδιό σας δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ από άλλη εταιρεία.

Show more

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

1. Ενημέρωση

Συζητούμε από κοινού και σας παραθέτουμε ορισμένες ερωτήσεις αναφορικά με τη φύση της επιχείρησής σας, τη δράση σας, το κοινό στο οποίο απευθύνεστε καθώς και το στυλ που θα θέλατε να έχει η νέα σας ιστοσελίδα.

Επιπλέον, αποσαφηνίζουμε την κατηγορία στην οποία θα εντάξουμε το website σας, αν δηλαδή θα είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, εταιρική ιστοσελίδα ή blog.

Τέλος, προσδιορίζουμε τους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησής σας προσαρμοσμένες στις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Show more

2. Έρευνα – Στρατηγική

Ερευνούμε τις δυναμικές της αγοράς και τον ανταγωνισμό για να προσφέρουμε ένα λειτουργικό και αισθητικά άρτιο website. Συλλέγουμε δεδομένα για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την επιχείρησή σας και σας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Στη συνέχεια, συμπεριλαμβάνουμε τα χαρακτηριστικά αυτά, στη δημιουργία του website σας, αναδεικνύοντάς τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος μας: ο πρωτότυπος σχεδιασμός, η ακριβής βελτιστοποίηση και εξατομίκευση της ιστοσελίδας, ανταποκρινόμενη στις πραγματικές σας ανάγκες.

Show more

3. Οργάνωση υλικού

Μετά την ενδελεχή έρευνα, ξεκινάμε να οργανώνουμε το υλικό που συγκεντρώσαμε και το υλικό που έχει να μας στείλει ο πελάτης (φωτογραφίες, κείμενα, προϊόντα κ.α).

Τα αρχεία αποθηκεύονται online σε cloud και μοιραζόμαστε τους φακέλους με τον πελάτη, έτσι ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στο υλικό, χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάσσουμε δεκάδες email για τη συγκέντρωση του υλικού.

Στη συνέχεια διαμορφώνουμε τα κατάλληλα sitemaps, σχεδιάζοντας τα αρχικά στο χέρι και μετά σε ηλεκτρονική μορφή, τα οποία δίνουμε στον πελάτη για την πρώτη έγκριση, πριν προχωρήσουμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας.

Show more

4. Σχεδιασμός

Στη φάση του σχεδιασμού & της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, επιλέγουμε τη δομή πάνω στην οποία θα βασιστούμε και έχουμε προσυμφωνήσει με τον πελάτη.

Εισάγουμε τις γραμματοσειρές και τα χρώματα προερχόμενα από την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας, φροντίζοντας να βρίσκονται σε πλήρη αλληλουχία μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες στο website θα προέρχονται από κάποια φωτογράφηση, ή από το διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε τα εικονίδια που θα κάνουν την ιστοσελίδα ιδιαίτερη και αρμονική με το ύφος της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε το κατάλληλο background έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι ευανάγνωστη και καθαρή.

Στην περίπτωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, φροντίζουμε ώστε ο χρήστης να πραγματοποιεί εύκολα μια αγορά.

Show more

5. Παρουσίαση

Αφού έχουμε ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα, πραγματοποιούμε εκτενή έλεγχο σε όλη τη δομή της ιστοσελίδας και έπειτα την παρουσιάζουμε στον πελάτη.

Η ιστοσελίδα ή το eshop, έχουν δημιουργηθεί στη βάση όσων έχουμε συζητήσει στις επαφές μας με τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και προσέχουμε ώστε το design της ιστοσελίδας να είναι καλαίσθητο και μοντέρνο.

Στο στάδιο της παρουσίασης, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προβεί σε τυχόν μικρές τροποποιήσεις του περιεχομένου έτσι ώστε να προσαρμόζεται ακριβώς στην επιχείρησή σου.

Επιπλέον, ζητούμε από τον πελάτη να πραγματοποιήσει και από τη δική του πλευρά εκτενή έλεγχο σε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία παράληψη και αν θέλει να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα.

Show more

6. Βελτιστοποίηση

Έχοντας ολοκληρώσει και τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωρούμε στη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας αλλά και στον τελικό έλεγχο για το SEO και τα keywords, έτσι ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να πληροί τα κριτήρια των μηχανών αναζήτησης.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε τεχνικό έλεγχο σε όλες τις συσκευές για να είναι 100% responsive και να προσφέρει στο χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να τον κάνει να αλληλεπιδράσει και να φτάσει στο επιθυμητό για την επιχείρηση σημείο (UI), μέσω των κατάλληλων Call to action buttons.

Show more

Πιστεύετε πως η μεθοδολογία & η οργάνωση είναι σημαντικά σε ένα project;

Press to go back to top