BRANDING + PACKAGING + WEB DESIGN

WEB DESIGN

Η ιστοσελίδα σας είναι μια αξιόλογη επαγγελματική επένδυση. Απαιτεί δουλειά και δέσμευση ώστε να παραμείνει ασφαλής, ενημερωμένη και στη σωστή κατάσταση. Ακριβώς για αυτό, διασφαλίζουμε ότι θα σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζει τη διαφορετικότητά σας και να μετατραπούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες.

Η ομάδα μας, καθορίζει τα χαρακτηριστικά, τις λειτουργίες και τη δομή της ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας σύγχρονο design για τη δημιουργία high-end websites για άριστη λειτουργία σε κινητά, tablets & desktop.

Οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (SEO), προκειμένου να αυξηθεί το ποσοστό των επισκεπτών και να εκπληρωθούν οι στόχοι σας. Παράλληλα, είναι μοναδικές γιατί γίνονται ως επί το πλείστον custom, αντικατοπτρίζοντας τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

1.

Ενημέρωση

Συζητούμε από κοινού και σας παραθέτουμε ορισμένες ερωτήσεις αναφορικά με τη φύση της επιχείρησής σας, τη δράση σας, το κοινό στο οποίο απευθύνεστε καθώς και το στυλ που θα θέλατε να έχει η νέα σας ιστοσελίδα.

Επιπλέον, αποσαφηνίζουμε την κατηγορία στην οποία θα εντάξουμε το website σας, αν δηλαδή θα είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, εταιρική ιστοσελίδα ή blog.

Τέλος, προσδιορίζουμε τους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησής σας προσαρμοσμένες στις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

2.

Έρευνα – Στρατηγική

Ερευνούμε τις δυναμικές της αγοράς και τον ανταγωνισμό για να προσφέρουμε ένα λειτουργικό και αισθητικά άρτιο website. Συλλέγουμε δεδομένα για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την επιχείρησή σας και σας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Στη συνέχεια, συμπεριλαμβάνουμε τα χαρακτηριστικά αυτά, στη δημιουργία του website σας, αναδεικνύοντάς τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος μας: ο πρωτότυπος σχεδιασμός, η ακριβής βελτιστοποίηση και εξατομίκευση της ιστοσελίδας, ανταποκρινόμενη στις πραγματικές σας ανάγκες.

3.

Οργάνωση υλικού

Μετά την ενδελεχή έρευνα, ξεκινάμε να οργανώνουμε το υλικό που συγκεντρώσαμε και το υλικό που έχει να μας στείλει ο πελάτης (φωτογραφίες, κείμενα, προϊόντα κ.α).

Τα αρχεία αποθηκεύονται online σε cloud και μοιραζόμαστε τους φακέλους με τον πελάτη, έτσι ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στο υλικό, χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάσσουμε δεκάδες email για τη συγκέντρωση του υλικού.

Στη συνέχεια διαμορφώνουμε τα κατάλληλα sitemaps, σχεδιάζοντας τα αρχικά στο χέρι και μετά σε ηλεκτρονική μορφή, τα οποία δίνουμε στον πελάτη για την πρώτη έγκριση, πριν προχωρήσουμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας.

4.

Σχεδιασμός

Στη φάση του σχεδιασμού & της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, επιλέγουμε τη δομή πάνω στην οποία θα βασιστούμε και έχουμε προσυμφωνήσει με τον πελάτη.

Εισάγουμε τις γραμματοσειρές και τα χρώματα προερχόμενα από την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας, φροντίζοντας να βρίσκονται σε πλήρη αλληλουχία μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες στο website θα προέρχονται από κάποια φωτογράφηση, ή από το διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε τα εικονίδια που θα κάνουν την ιστοσελίδα ιδιαίτερη και αρμονική με το ύφος της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε το κατάλληλο background έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι ευανάγνωστη και καθαρή.

Στην περίπτωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, φροντίζουμε ώστε ο χρήστης να πραγματοποιεί εύκολα μια αγορά.

5.

Παρουσίαση

Αφού έχουμε ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα, πραγματοποιούμε εκτενή έλεγχο σε όλη τη δομή της ιστοσελίδας και έπειτα την παρουσιάζουμε στον πελάτη.

Η ιστοσελίδα ή το eshop, έχουν δημιουργηθεί στη βάση όσων έχουμε συζητήσει στις επαφές μας με τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και προσέχουμε ώστε το design της ιστοσελίδας να είναι καλαίσθητο και μοντέρνο.

Στο στάδιο της παρουσίασης, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προβεί σε τυχόν μικρές τροποποιήσεις του περιεχομένου έτσι ώστε να προσαρμόζεται ακριβώς στην επιχείρησή σου.

Επιπλέον, ζητούμε από τον πελάτη να πραγματοποιήσει και από τη δική του πλευρά εκτενή έλεγχο σε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία παράληψη και αν θέλει να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα.

6.

Βελτιστοποίηση

Έχοντας ολοκληρώσει και τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωρούμε στη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας αλλά και στον τελικό έλεγχο για το SEO και τα keywords, έτσι ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να πληροί τα κριτήρια των μηχανών αναζήτησης.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε τεχνικό έλεγχο σε όλες τις συσκευές για να είναι 100% responsive και να προσφέρει στο χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να τον κάνει να αλληλεπιδράσει και να φτάσει στο επιθυμητό για την επιχείρηση σημείο (UI), μέσω των κατάλληλων Call to action buttons.

Δημιουργήστε

μαζί μας κάτι μοναδικό!
Press to go back to top
Artboard 1